De verschillende types beha’s die elke vrouw nodig heeft

© Thinkstock.

Ze zijn de ruggengraat van een goede outfit. Maar vaak grabbelen we ’s ochtends snel een beha uit de kast zonder erover na te denken.  Maar het is belangrijk om naar je outfit en de gewenste look te kijken om te beslissen wat je die dag gaat aantrekken.

De t-shirtbeha is de meest eenvoudige lingeriestijl. Door zijn minimalistische look en groot comfort is dit het meest gedragen model. Deze beha zie je haast niet onder een strakke t-shirt, daarom is eenvoud de beste optie. Kant en franjes moet je dus vermijden, want sexappeal is minder van belang. Deze beha moet vooral onzichtbaar zijn: ideaal voor elke dag. Een ander voordeel is dat deze stijl bij elk borsttype werkt.

Deze stijl is heel wat sexyer. De balconet geeft de borsten een natuurlijke lift en zorgt voor een indrukwekkend decolleté. Ideaal voor als je er een diepe neklijn over aantrekt. Dit type is flatterend voor elk borsttype en creëert een retrolook.

De beha met een band onder de beugels is erg populair bij fashionista’s de laatste jaren. Het aanbod is groot, zorgt meteen voor een sexy gevoel en dat tikje extra ondersteuning. Als je heel veel lef hebt, draag je deze lingerie onder een blazer, zonder top.

Ga je voor pikant? Dan is een push-up exact wat je nodig hebt. De technologie heeft voor een erg groot aanbod gezorgd: van vullingen met stof, schuim, siliconen tot water. Je kan voor bescheiden of voor heel gewaagd gaan. Er is wel een ding waar je op moet letten: dat je cup zachtjes overgaat naar de boezem zodat je geen vier borsten krijgt.

De bandeaubeha is erg populair de laatste jaren, maar helaas enkel weggelegd voor kleine boezems. Als je borsten groter dan een C-cup zijn, biedt dit geen steun. Waarom zou je dit kledingstuk dan wel dragen? Voor het mooie effect onder een top met diepe uitsnijdingen aan de oksels.

Niet alleen wanneer je gaat sporten, maar ook in het dagelijkse leven kun je een sportbeha dragen. Want de laatste seizoenen zijn ze uitgegroeid tot modeaccessoires. Ga voor een model met een V-vorm aan de rug. Dit zorgt voor een betere ondersteuning.

In de zomermaanden kan je niet zonder een strapless beha. Het is moeilijk om een juist exemplaar te vinden waar je je goed in voelt, dus zorg voor een uitgebreide pasbeurt om het perfecte model te vinden dat comfortabel zit. Let op de volgende kenmerken: een breed rugstuk, siliconen aan de binnenkant van de beugels en rugstuk voor meer grip, beugels en voorgevormde cups.


  • De balconnet, de beha met extra band onder de beugels en de push-up. © Asos.com

  • Een hippe sportbeha, een bandeaubeha: weinig steun, maar wel trendy en een comfortabele strapless beha. © Asos.com

BRON: http://www.nina.be/nina/nl/2202/Fashion/article/detail/2186994/2015/01/19/De-verschillende-types-beha-s-die-elke-vrouw-nodig-heeft.dhtml

Voor de vrouwen is het zeker een belangrijk kledingstuk. Al zullen er zijn die het ook niet dragen. Natuurlijk als je ’s morgens in je lade er een neemt en je neemt niet de juist dat bij de kleding hoort dan kan het zichtbaar zijn en niet leuk voor jezelf zijn. Niet alleen de kleur maar ook de vorm kan iets laten zien onder de kleding. Daarom bij iedere outfit hoort eigenlijk de juiste beha. En ook voor je lichaam dat toch geregeld veranderd is het gewenst om niet jaren met een zelfde beha rond te lopen.

AUM NAMASTE BOEDDHA BRUNO
Om Shanthi,
spiritueel en het aardse moet men kunnen verbinden

http://users.telenet.be/Boeddha_Bruno/

AUM MANI PADME HUM