Vader die stervende dochter cannabisolie gaf tegen de pijn riskeert gevangenisstraf

© Facebook. Adam Koessler met zijn dochter Rumer Rose

Adam Koessler gaf zijn twee jaar oude dochter Rumer Rose medicinale cannabisolie om haar pijn te verzachten. Het meisje lijdt aan een vergevorderd neuroblastoom (ofwel de ziekte van Hutchinson), een tumor buiten de schedel die bij kinderen voorkomt. Nu wordt hij aangeklaagd voor het bezit en het verschaffen van gevaarlijke drugs aan een minderjarige.

De Australiër vertelt aan de Newcastle Herald dat zijn dochter merkbaar beter werd door de mengeling van cannabisolie en kokosnootolie. “Haar lichaam vertoonde weer teken van leven, haar buik deed geen pijn meer en ze kon weer eten”, vertelt Adam.

Rumer Rose kreeg meer energie en ze kreeg weer wat kleur, maar op 2 januari werd Adam gearresteerd toen hij op weg was naar Brisbane, waar hij een afspraak had met de arts van zijn dochter. Momenteel is Adam op borg vrij, maar hij mag geen contact hebben met zijn dochter, die weer in het ziekenhuis ligt nadat ze gestopt was met de olie en enkele aanvallen had gekregen.

Op change.org is een petitie opgestart die de minister van Justitie Jarrod Bleijie en de premier van Queensland oproept om tussen te komen in deze zaak. Op de site staat te lezen dat het onmenselijk en onrechtvaardig is om een ouder weg te houden van zijn zieke dochter, omdat hij haar leven alleen maar wou verlengen.

Al meer dan 44.000 mensen hebben de petitie ondertekend, bovendien zijn er al verschillende Facebookpagina’s opgericht waarop aandacht wordt gevraagd voor de situatie van de Koesslers.

© Facebook
Voor wat moet deze persoon vervolgd worden? Als het helpt en geen schade aanricht kan het perfect ingezet worden om pijn te verzachten. Alleen ze horen cannabis en het is om zeep. Maar mensen het helpt tegen heel wat pijnen om ze te verzachten en toch nog te kunnen leven.

AUM NAMASTE BOEDDHA BRUNO
Om Shanthi,
spiritueel en het aardse moet men kunnen verbinden

http://users.telenet.be/Boeddha_Bruno/

AUM MANI PADME HUM

Advertenties