Vrouw start rechtszaak omdat panty’s niet voor orgasme zorgen

© thinkstock.

Een Amerikaanse vrouw die onlangs teleurgesteld achterbleef na aankoop van een paar panty’s, heeft een rechtszaak aangespannen tegen het bedrijf. Ze was er immers van overtuigd dat het dragen van de panty’s – net als in het seksueel getinte reclamefilmpje – tot een “orgastische ervaring” zou leiden, maar bleef op haar honger zitten. Dat schrijft de New York Post.

Meng Wang uit New York bleek iets te hoge verwachtingen te stellen aan het product. De panty’s, die ze voor 7,64 dollar kocht, leidden immers niet tot het gewenste effect en dit in tegenstelling tot wat het reclamefilmpje van Kushyfoot suggereert. Op die beelden is te zien hoe een kreunende vrouw wordt aangestaard door voorbijgangers. Aan het einde van het filmpje krijgen nieuwsgierige vrouwen te horen dat het om Kushyfoot gaat en worden de panty’s uitgedeeld.

Volgens Wangs advocaat suggereerde de reclame “dat de vrouw een massage krijgt door het dragen van de panty’s”, maar bleken het uiteindelijk “gewone sokken” te zijn. De panty’s zouden “door het stimuleren van bepaalde drukpunten op de voetzool, het speciale geribbeld patroon op de sokken helpt tegen stress en het algemeen welzijn bevordert”, zo klinkt het in het filmpje.

Er zouden zo’n honderd aanklagers zijn in de zaak tegen Kushyfoot.

BRON: http://www.hln.be/hln/nl/959/Bizar/article/detail/2185391/2015/01/17/Vrouw-start-rechtszaak-omdat-panty-s-niet-voor-orgasme-zorgen.dhtml

Vrouwen dan moet je toch heel naïef zijn wil je dat geloven. En je merkt maar weer er zijn er altijd die zich erin laten vangen of in laten leiden.
Ik heb er toch eens goed mee gelachen als ik het las. 

AUM NAMASTE BOEDDHA BRUNO
Om Shanthi,
spiritueel en het aardse moet men kunnen verbinden

http://users.telenet.be/Boeddha_Bruno/

 

AUM MANI PADME HUM