Jonge vrouw (18) wil gezin stichten met eigen vader die ze zes jaar lang niet zag

Ze was vijf toen haar vader uit haar leven verdween. Twaalf jaar later ontmoette ze hem opnieuw. De seksuele aantrekking was er direct. Sterk én wederzijds. Nu wil de 18-jarige jonge vrouw, die door haar vader werd ontmaagd, ook trouwen met haar verwekker. En een gezin stichten. Dat meldt New York Magazine.

Genetische afwijkingen bij onze kinderen? Dat gebeurt pas na generaties van inteelt, zoals bij koningshuizen

De tienerdochter doet haar verhaal uit de doeken in het magazine. Ze vormt al twee jaar een koppel met haar vader. Enkele dagen nadat ze elkaar opnieuw ontmoetten, ontmaagdde hij haar. Ze willen nu trouwen en verhuizen naar New Jersey, waar incest onder volwassenen niet wordt vervolgd.

Geen zorgen om nageslacht
De dochter verklaart dat zij en haar vader, die haar verwekte toen hij zelf pas achttien was, een groot gezin willen stichten. Dat hun kinderen genetische afwijkingen zouden kunnen hebben, daar maakt ze zich geen zorgen over. “Dat komt pas voor na generaties van inteelt, zoals bij koningshuizen”, maakt ze zich sterk.

De jonge vrouw meent “dat incest zo oud is als de mens zelf” en dat “iedereen er maar het zijne van denkt”.

Geen uitzondering
Studies in de jaren tachtig tonen aan dat het terug samenkomen van volwassen familieleden die elkaar lang niet hebben gezien vaak resulteert in wat ‘Genetic Sexual Attraction’ (GSA) wordt genoemd, ‘genetische seksuele aantrekking’. Tekenen van seksuele aantrekking zouden zelfs in de helft van deze gevallen voorkomen.

Mensen voelen zich aangetrokken tot mensen die op zichzelf of op hun familieleden lijken. Op incest rust een taboe om precies die primitieve neiging tegen te gaan

Studie uit 2010

Misbruik?
Toch blijft dit een taboe, in het bijzonder wanneer het om seksuele aantrekking tussen vader en dochter gaat. “Die groep houdt zich doorgaans gedeisd. Seks tussen vader en dochter wordt nog altijd als misbruik gezien, hoewel het niet verschilt van andere vormen van GSA”, stelde Barbara Gonyo in 2003 in The Guardian. Gonyo lanceerde de term GSA in de jaren tachtig. Zij is de oprichtster van ‘Truth Seekers in Adoption’, een hulpverleningsgroep voor adoptiekinderen en hun teruggevonden familieleden.

Primitieve neiging
In 2010 bracht een wetenschappelijke studie aan het licht dat mensen zich aangetrokken voelen tot mensen die op zichzelf of op hun familieleden lijken. De studie suggereerde dat er op incest een taboe rust om precies die primitieve neiging tegen te gaan.

BRON: http://www.hln.be/hln/nl/35/Seks-Relaties/article/detail/2184641/2015/01/16/Jonge-vrouw-18-wil-gezin-stichten-met-eigen-vader-die-ze-zes-jaar-lang-niet-zag.dhtml

Ik ben zeker niet van de oude stempel en sta voor alles open maar dit gaat me toch iets te ver. Kan ook niet begrijpen waar de vader zijn verstand zit om zoiets te laten gebeuren. Maar goed het is hun leven en zei moeten door het leven. 

Toch even de vraag die ik wil stellen om misschien elkaar mening te delen. 

Wat vinden jullie van zo een situatie?

AUM NAMASTE BOEDDHA BRUNO
Om Shanthi,
spiritueel en het aardse moet men kunnen verbinden

http://users.telenet.be/Boeddha_Bruno/

 

AUM MANI PADME HUM