“Ik werd 300 keer verkracht door mijn eigen man terwijl ik sliep”

© Screenshot. Sarah Tetley deed haar angstaanjagende verhaal op televisie.

Een Britse moeder heeft op televisie vrijuit gesproken over het choquerende misbruik dat ze onderging telkens ze vast in slaap was. De vrouw werd meer dan 300 keer verkracht door haar eigen echtgenoot en dat in een tijdspanne van twee jaar.

Sarah Tetley werd op een morgen wakker om tot haar verbijstering vast te stellen dat haar man haar aan het aanranden was.

Versuft
“Ik ontwaakte in een soort van versufte toestand en zag dat mijn echtgenoot me aan het molesteren was gedurende mijn slaap”, vertelde de vrouw in een ochtendprogramma op ITV. “Op dat moment probeerde ik te doen alsof ik nog aan het slapen was om te achterhalen wat er allemaal gebeurde. Hij stopte toen vrij snel.”

Politie
Eens haar echtgenoot de woning had verlaten, ging de 26-jarige vrouw naar haar buurvrouw en vertelde haar dat ze niet wist wat gedaan. Het was de buurvrouw die het panikerende slachtoffer aanzette om de politie te bellen.

Het was pas toen de arm der wet een onderzoek instelde en honderden video’s ontdekte op de computer van haar man, dat Sarah zich de omvang van het misbruik realiseerde.

316 video’s
De politie vond in totaal 316 schokkende filmpjes. De echtgenoot van Sarah had zichzelf gefilmd terwijl hij seks had met haar. Soms maakte hij gebruik van huishoudelijke items tijdens de aanranding. De vrouw denkt nu dat hij haar vaak drogeerde.

Gedrogeerd
“In de filmpjes hoor je me niet ademhalen of zie je me amper bewegen, het leek wel of ik dood was”, onthulde Sarah daarover. “Soms werd ik ’s morgens wakker met een vervelende slapende arm maar ik vermoedde nooit iets. Dit zag ik niet aankomen.”

Moed
Haar echtgenoot werd schuldig bevonden aan aanranding en zit nu een celstraf van twaalf jaar uit. De politie prees de moed die Sarah had gehad om haar man aan te klagen.

Sarah vertelt nu haar verhaal om andere slachtoffers van misbruik ertoe aan te zetten om voor zichzelf op te komen en klacht in te dienen.

BRON: http://www.nina.be/nina/nl/10063/Body-mind/article/detail/2182781/2015/01/15/Ik-werd-300-keer-verkracht-door-mijn-eigen-man-terwijl-ik-sliep.dhtml

Het voordeel is dat de man zichzelf filmde. Dat speelt in haar voordeel. Iemand kan in een diepe slaap zitten en kan op zo een moment niets voelen van wat er gebeurd met haar lichaam. Toch zal men op een moment wakker worden door bepaalde gevoelens of gewaarwordingen. En hier moet toch gedacht worden aan medicatie die haar zo intens diep lieten slapen en ook de klachten die ze had als ze wakker werd.

AUM NAMASTE BOEDDHA BRUNO
Om Shanthi,
spiritueel en het aardse moet men kunnen verbinden

http://users.telenet.be/Boeddha_Bruno/

AUM MANI PADME HUM