Overal ter wereld aan de yoga

Overal ter wereld aan de yoga

Dankzij het nieuwe online platform The House of Yoga kun je nu óveral een lesje yoga volgen. Je krijgt alle oefeningen gewoon binnen op je mobiel, tablet, computer of televisie.

Je kunt kiezen uit digitale lange yogasessies of korte meditatie-oefeningen en in herhaling vallen zul je niet snel: wekelijks komen er nieuwe lessen online. De site werkt simpel: kies je type les en leraar uit en hup, slinger die benen in je nek.

Die weten ‘t wel
Al het lesmateriaal is gemaakt in samenwerking met internationale experts zoals Kino MacGregor (VS), Kristin Vikjord (Noorwegen) en Kevin Sahaj (Australië).

Stuk goedkoper dan de sportschool
De oefeningen zijn zowel geschikt voor beginners als voor gevorderden en je kunt je wagen aan stijlen als Yin, Astanga, Hatha en Vinyasa. Om toegang tot het gehele video-aanbod te krijgen hoef je je maar eenmalig in te schrijven op de site van The House of Yoga, voor een abonnement van € 7 per maand.

BRON: http://www.lindanieuws.nl/lifestyle/overal-ter-wereld-aan-de-yoga/

Yoga kan je overal doen alle toch de ademhalingsoefeningen, gaat het om de lichamelijk oefeningen dan moet men toch even wat tijd uittrekken.
Maar goed als je bepaalde oefeningen kent dan zal je deze ook zelf kunnen uitoefenen en zal je het niet via deze media moeten binnen krijgen.

AUM NAMASTE BOEDDHA BRUNO
Om Shanthi,
spiritueel en het aardse moet men kunnen verbinden

http://users.telenet.be/Boeddha_Bruno/

AUM MANI PADME HUM