Deze Nederlander kan jouw pincode raden

Illusionist Je pincode, het is een cijfercombinatie die je naar alle waarschijnlijkheid angstvallig geheim houdt. Toch kan deze Nederlander je pincode in een minuutje ontfutselen, en wel zo:

Illusionist Victor Mids liet in het programma Mindf*ck op NPO3 – een Nederlandse zender – zien hoe deze truc in zijn werk gaat. Hij laat zijn arme slachtoffer luidop van één tot tien tellen, terwijl ze aan een van de cijfers van haar pincode denkt. Na vier keer confronteert hij haar met haar correcte pincode.

Een gave? Niet echt, vertelt Mids. “Terwijl ze telt let ik op een aantal lichamelijke signalen, zoals hartslag, ademhaling en de kijkrichting van haar ogen.” Eigenlijk geeft de dame haar pincode onbewust zelf weg, iets wat ze duidelijk niet verwacht had. “Ik ga meteen mijn pincode veranderen”, lacht ze achteraf vol ongeloof.

BRON: http://www.hln.be/hln/nl/17541/Het-leukste-van-het-web/article/detail/2172454/2015/01/06/Deze-Nederlander-kan-jouw-pincode-raden.dhtml

Mensen dit is niets speciaals want het wordt ook toegepast bij bepaalde handelingen in de psychologie. Om te kijken hoe iemand reageert op bepaalde vragen en er antwoord op geeft. Namelijk de ogen en het lichaam dit op bepaalde drukpunten geven de signalen door. Zodat de persoon bijna perfect het antwoord kan geven of dat iemand kan zien of aanvoelen dat de persoon goed op een vraag reageert en of het antwoord helemaal vanuit het gevoel of de gedachte komt van de persoon.
Zelf heb ik ook zo bepaalde handelingen die ik al eens durf te gebruiken als ik het echt nodig heb om dieper binnen te dringen bij een persoon.
Het mooie hieraan is de persoon maakt er geen misbruik van en dat is altijd van belang als je zulke dingen gaat doen of testen.

AUM NAMASTE BOEDDHA BRUNO
Om Shanthi,
spiritueel en het aardse moet men kunnen verbinden

http://users.telenet.be/Boeddha_Bruno/

AUM MANI PADME HUM