Drink Laurierthee voor het verhelpen van griep, bronchitis, keelpijn en neusontsteking

THEE A Laurier

 

Wist je al dat het drinken van Laurierthee je goed kan helpen om van die vervelende keelpijn of een neusontsteking af te komen?

Laurierthee komt van de weldadige plant Laurierblad en dit is een aromatisch en bitter kruid. Laurierblad wekt je eetlust op en bevordert je spijsvertering.

De vele gezondheidsvoordelen van Laurier op een rijtje.

Laurierblad werkt daarnaast antiseptisch op je luchtwegen en helpt je verder uitstekend tegen aften, tandpijn en griep. Ook verlicht Laurier je keel bij keelpijn en bronchitis.

Sterke geur en niet eetbaar. 

Pas op met grote porties.

Laurierblad heeft een sterke geur en is niet eetbaar. In grote porties heeft Laurier een narcotiserende werking. Hierdoor kunnen zich bewustheidsstoornissen openbaren.

Zo zet je Laurierthee.

Laurierthee zet je simpel door drie tot vier gedroogde blaadjes in een mok en kop te doen en door hier heet water op te gieten.

BRON: http://thee.blog.nl/opmerkelijk-theenieuws/2015/01/04/thee-gezondheid-drink-laurierthee-voor-het-verhelpen-van-griep-bronchitis-keelpijn-en-neusontsteking

Als je de smaak te sterk vind kan je er altijd wat honing in doen of ster anijs bij doen. Dat dan weer goed is voor de hoest.
Een tas per dag en gaat het niet over raadpleeg een arts.

AUM NAMASTE BOEDDHA BRUNO
Om Shanthi,
spiritueel en het aardse moet men kunnen verbinden

http://users.telenet.be/Boeddha_Bruno/

AUM MANI PADME HUM

Advertentie