Kankerpatiënte offert eigen leven tevergeefs op voor baby

© facebook.

De moedige moeder die een kankerbehandeling weigerde om het leven van haar ongeboren zoontje te redden, is overleden. Kathy Taylor zette in september Luke op de wereld. Het verhaal greep Amerika bij de keel. De jonge vrouw offerde immers haar eigen leven op voor dat van haar kind. Luke die te vroeg geboren werd, stierf na twee weken.

Zijn moeder is nu ook overleden aan de agressieve kanker die haar leven verwoestte. De 33-jarige vrouw uit Utah leed aan een zeldzame huidkanker.

De moeder van vijf kinderen was 26 weken zwanger van Luke toen ze elke vorm van therapie weigerde. Ze wou onder geen beding het leven van haar ongeboren zoontje op het spel zetten. De hoogste vorm van zelfopoffering liet maar weinigen onberoerd in de VS.

‘Rust in vrede Kathryn Elizabeth Taylor. We zullen je missen. Oudejaarsavond zal altijd een feest worden om jouw leven te vieren’, luidt de booschap van haar man op zijn blog.

Zijn eega ging zeven jaar geleden al onder het mes. Dokters haalden toen een kwaadaardige melanoom uit haar rug. Ze hadden nooit gedacht dat de kanker zou terugkeren maar toch gebeurde het.

BRON: http://www.goedgevoel.be/gg/nl/120/Kanker/article/detail/2170287/2015/01/04/Kankerpatiente-offert-eigen-leven-tevergeefs-op-voor-baby.dhtml

Spijtig dat nu de man het helemaal alleen moet doen en met heel veel emoties door het leven zal blijven gaan. 

AUM NAMASTE BOEDDHA BRUNO
Om Shanthi,
spiritueel en het aardse moet men kunnen verbinden

http://users.telenet.be/Boeddha_Bruno/

 

AUM MANI PADME HUM