“Genees kanker niet, het is de beste dood”

© Thinkstock.

Honderden wetenschappers zetten zich dagelijks in om kanker de wereld uit te helpen. Helemaal niet nodig, vindt de gerenomeerde dokter Richard Smith. “Het is de beste manier om te sterven”, vindt hij.

Prof. Dr. Richard Smith, voormalig editor van de prestigieuze British Medical Journey, vindt kanker de beste manier om te sterven. “Dan hebben mensen immers tijd om afscheid te nemen van hun geliefden en over hun leven te reflecteren”, klinkt het.

Hij geeft toe dat de meeste mensen een snelle, plotse dood prefereren, maar vindt dat wat egoïstisch. “Dat is zeer zwaar voor de mensen rondom jou; het laat een belangrijke relatie gewond en ongeheeld achter.”

De dood die op dementie volgt, vindt hij een van de ergste “omdat je dan volledig gewist wordt.” Ook orgaanfalen – zoals hart- of nierproblemen – is volgens hem geen goede dood. “Dan breng je veel te veel tijd door in het ziekenhuis en bij dokters.”

“Kanker is het beste”, klinkt het choquerend. “Je kan afscheid nemen, reflecteren, boodschappen achterlaten, belangrijke plaatsen bezoeken, je favoriete muziek beluisteren, gedichten lezen… Je kan je voorbereiden.” De man heeft dan ook een zeer strenge boodschap voor de medische wereld: “Stop met miljoenen te spenderen om kanker te genezen, waardoor we een veel ergere dood zullen sterven.”

BRON: http://www.goedgevoel.be/gg/nl/120/Kanker/article/detail/2169959/2015/01/03/-quot-Genees-kanker-niet-het-is-de-beste-dood-quot-.dhtml

Ik zal zoveel mogelijk over kanker en borstkanker laten lezen. Maar WIE ZO EEN UITSPRAAK DOET is deze waardig op prof te zijn. Mijn haren gingen overeind staan als ik de titel las, als je weet dat heel wat mannen en vrouwen voor hun leven vechten en niet begrepen worden dat zowel hun leven maar ook het sociale er hard onder lijden. De pijn die heel wat mensen moeten doorstaan. 
MET DIT KAN IK ECHT NIET LEVEN WAAR HAALT IEMAND HET IN ZIJN HOOFD OM DINGEN TE STOPPEN DIE EEN LEVEN REDDEN KUNNEN.
HIER NEMEN ZE DE MENS ECHT OP HET GEVOEL

AUM NAMASTE BOEDDHA BRUNO
Om Shanthi,
spiritueel en het aardse moet men kunnen verbinden

http://users.telenet.be/Boeddha_Bruno/

 

AUM MANI PADME HUM