Met een spiritueel bad het nieuwe jaar in… 

Op sommige plekken kun je kan kiezen om een spiritueel, reinigingsbad te nemen. Bij deze baden wordt je gereinigd van negatieve energieën en krijg je bescherming vanuit de spirituele wereld. Vaak doorloop je meerde baden. Bij het laatste bad mag je een wens of verlangen uiten. Bij deze vorm van reinigen, kun je gewoon je kleren aan houden. Deze ceremonie gaat gepaard met zang enmuziek, kaarsen, kruiden en bloemen.

2

Natuurlijk kun je ook thuis je eigen bad maken. Misschien wel een goed idee om zo het nieuwe jaar te beginnen. Kook ½ theelepel kaneel en stukje verse gember een half uur in een liter water. Laat het ‘goedje’  afkoelen en voeg er 2 sinaasappels in partjes en 7 goudsbloemen (vers of gedroogd) toe. Giet het geheel in je bad. De kaneel zal je paranormale krachten stimuleren en je spiritualiteit verhogen. Gember staat voor kracht en warmte en goudsbloem geeft voorspellende dromen. Goudsbloem is goed voor je huid. De kleur van het mengsel is ´oranje´ wat weer staat voor kracht en vitaliteit. Ook de sinaasappel heeft een betekenis namelijk; waarzeggerij.

1

Normaal is vijf minuten baden voldoende. Ga minimaal drie keer kopje onder met je hele lichaam. Als je tijd hebt, mediteer dan even een kwartiertje zoniet dan werkt het ook wel. Maar even de tijd ervoor nemen is wel beter.Bedenk goed voor je in bad stapt, wat je er mee wilt bereiken. Het allerbeste is om voor je gaat slapen dit bad te nemen. Spoel het liever niet af, maar laat het intrekken zodat de ingrediënten hun werk kunnen doen…

BRON: http://paranormaal.blog.nl/general/2014/12/31/met-een-spiritueel-bad-het-nieuwe-jaar

Een spiritueel bad kan wonderen doen. Maar je kan dat perfect zelf doen, met zout of met groene klei. En gewoon genieten van het water op je lichaam. Ook je even onder water begeven helemaal en dan in het wat gewoon even zitten en mediteren. Dat doet wonderen, zeker als je een moeilijke of vermoeiende dag hebt gehad. 

AUM NAMASTE BOEDDHA BRUNO
Om Shanthi,
spiritueel en het aardse moet men kunnen verbinden

http://users.telenet.be/Boeddha_Bruno/

 

AUM MANI PADME HUM

Advertentie