Mama (42) op heterdaad betrapt in auto met klasgenoot (17) van dochter

© kos.

Iris Gibney (42) wordt ervan verdacht seks te hebben gehad met een minderjarige school- of klasgenoot (al naargelang de bron) van haar dochter. De politie betrapte de twee ‘op heterdaad’ in de auto in Pottsgrove in de Amerikaanse staat Pennsylvania. Haar echtgenoot, Ryan Gibney, reageert geschokt maar wil zijn gezin koste wat het kost bij elkaar houden.

Volgens de politie gaf de 42-jarige vrouw toe dat ze een seksuele relatie had met de jongen. Iris Gibney, die voor Victoria’s Secret werkt, had de tiener ook naaktfoto’s gestuurd. De twee tortelduifjes ontmoetten elkaar tijdens een football-wedstrijd waar de moeder van drie kinderen vrijwilligerswerk deed voor het cheerleaderteam van haar dochter.Die laatste steunt haar mama die ze haar “beste vriendin” noemt. Ze post allerhande foto’s op Instagram van cadeaus die ze van haar moeder kreeg, zoals Pandora armbandjes, make-up en lingerie.

De zogenaamde MILF verontschuldigde zich meteen bij de agent voor wat gebeurd was en kon naar eigen zeggen zelf niet begrijpen wat haar bezield had. Ze kwam vrij na het betalen van een borgsom van 50.000 dollar. Haar zaak komt overmorgen voor.

Afbeeldingsresultaat voor betrapt in auto

BRON: http://www.hln.be/hln/nl/960/Buitenland/article/detail/2165010/2014/12/28/Mama-42-op-heterdaad-betrapt-in-auto-met-klasgenoot-17-van-dochter.dhtml

Hier zal ik eigenlijk niet snel aandacht aan geven. Maar als je weet dat ze in Amerika van hun 17de een auto mogen besturen maar dan wel geen relatie mogen hebben met een oudere vrouw. Dat vind ik toch een rare stelling. Waar is dan de logica dat zoiets niet getolereerd wordt?
De reacties op het artikel vind ik dan ook wel goed te om te lezen. 
En een schiet er dan bij mij helemaal uit. Als een man dit zou doen met een meisje van die ouderdom en met wederzijdse toestemming dan wordt het aanzien als verkrachting. En daar heeft de persoon gelijk in. 
Daarom bepaalde wetgevingen zouden veranderd moeten worden.
Ik ben nu een schrijven aan het doen dat ze jongen mensen aanzetten tot seks en die zal in het kort te lezen zijn. Dan denk ik bij mezelf waar gaat het heen.
Ik begrijp de jonge zeker en vast de vrouw kan je dan weer in twijfel trekken wat zoekt ze of wat wilt ze geven dat ze niet vind in het gezin.
Natuurlijk mannen het is toch leuk als je jong bent en je kan een relatie hebben met iemand die het nodige kent. 

Afbeeldingsresultaat voor betrapt in auto

Afbeeldingsresultaat voor betrapt in auto seks

AUM NAMASTE BOEDDHA BRUNO
Om Shanthi,
spiritueel en het aardse moet men kunnen verbinden

http://users.telenet.be/Boeddha_Bruno/

 

AUM MANI PADME HUM

Advertenties