Dit zoeken mannen in een vrouw

© thinkstock.

Je partner moet je met zijn of haar gebreken nemen en soms is dat moeilijker dan je eerst zou denken. Vaak steken kleine irritaties dan ook al snel de kop op. Toch zijn er enkele karaktertrekken die mannen nooit beu raken bij hun vriendin. Het zijn dan ook de tien dingen die mannen zoeken in hun droomvrouw. Askmen zette ze op een rijtje en jij ontdekt ze hier.

© thinkstock.

10. Zelfstandigheid
Een relatie ga je niet aan om een babysit te zijn. Het is vaak leuk dat je vriendin tegen je kan praten over haar slechte werkdag, maar als ze amper iets alleen kan en altijd je hulp nodig heeft, voelt je relatie vaak verstikkend. Zelfstandigheid is daarom de ideale basis van een relatie, zowel voor mannen als voor vrouwen.

9. Intelligentie
We haten het om je op de hoogte te brengen, maar een bimbo-attitude is echt niet aantrekkelijk. Mannen raken al snel uitgekeken op vrouwen die telkens domme en belachelijke opmerkingen maken, een intelligente dame blijft hen daarentegen verrassen en boeien. Het is bovendien leuk om eens over andere onderwerpen te praten dan koetjes en kalfjes.

8. Seks
Nu we het toch over koetjes en kalfjes hebben: jij en je partner moeten ook op seksueel vlak bij elkaar passen. Wie bovendien open durft praten over zijn of haar verlangens, zal dubbel zoveel plezier beleven in bed.

7. Mysterie/Aanstrekkingskracht
Hoewel het logisch is dat mannen ook naar het uiterlijk van een vrouw kijken, vinden ze het vooral belangrijk dat een vrouw zich verzorgt. Schoonheid is immers persoonlijk, maar een verzorgd uiterlijk kan nooit kwaad.

6. Respect
Een van de belangrijkste aspecten in een relatie vinden mannen respect en dat is meer dan normaal. Wie maar weinig respect heeft voor het doen en laten van haar partner, kan heel wat twijfel oproepen bij haar geliefde. Tijd nemen om te luisteren naar je partner (zelfs tijdens een verhitte discussie) is dan ook onontbeerlijk. Een respectvolle vriendin zal er bovendien ook voor kiezen om jullie ruzie privé op te lossen in plaats van alles in het openbaar uit te smeren.

5. Mannelijkheid
Respect impliceert ook dat vrouwen hun man graag zien om wie ze zijn. Die kleine kantjes en typische gedragingen horen er dus bij. Is een man die een keer per week gaat pokeren met zijn vrienden een slecht lief? Helemaal niet. Een goede vriendin laat dan ook haar vriend een man zijn al zijn glorie.

4. Redelijkheid
Wij hebben bovendien nog geen enkele man ontmoet die zijn leven heeft omgegooid omdat zijn vriendin maar over dat ene aspect bleef zagen. Mannen houden niet van gezeur. Punt. Praten over problemen is natuurlijk iets anders. Wanneer je een goede reden hebt om te praten/discussiëren en zelfs klagen, begrijpen mannen het meestal wel.

3. Familie
Hoewel heel wat mannen het niet graag toegeven, vinden ze het toch uiterst belangrijk dat hun geliefde een goede band heeft met zijn familie. Ook vrienden zijn een belangrijk onderdeel van het leven en het feit dat jij als vrouw je best doet om die mannen te begrijpen, maakt je een goed lief.

2. Liefde
Wanneer mannen een vrouw hebben gevonden die hen graag ziet om wie ze zijn en niet om wie ze niet zijn, word jij als vrouw echt gezien als een ‘blijvertje’. Het is namelijk onmogelijk om jezelf altijd anders voor te doen dan je echt bent. Het liefste wat iedereen dan ook wilt, is graag gezien worden om hun karakter.

1. Toekomst
Liefde is een goede reden om je leven overhoop te gooien en een positieve verandering te maken. Wat meer geld sparen, liever zijn tegen je zus of die huishoudelijke taken eindelijk uitvoeren: wanneer een vrouw een positieve invloed op het gedrag van haar man heeft, wordt dat door beide partijen als goed ervaren. Hoe melig dat ook mag klinken.

BRON: http://www.hln.be/hln/nl/35/Seks-Relaties/article/detail/2165768/2014/12/29/Dit-zoeken-mannen-in-een-vrouw.dhtml

Wij zoeken in vrouwen iets, en vrouwen zoeken iets in ons. Dat maakt een relatie compleet eigenlijk. Het is daarom een spiegel die we eigenlijk voor ons houden om zo je partner te herkennen. En een relatie is volmaakt dat je blijft zoeken naar elkaar. Zo groei je naar de toekomst. Die eigenlijk niemand kan voorspellen in een relatie. 

AUM NAMASTE BOEDDHA BRUNO
Om Shanthi,
spiritueel en het aardse moet men kunnen verbinden

http://users.telenet.be/Boeddha_Bruno/

 

AUM MANI PADME HUM