Moeder krijgt celstraf voor mishandeling dochtertje

Een 25-jarige moeder uit Zeist heeft dinsdag 46 dagen gevangenisstraf opgelegd gekregen voor de mishandeling van haar dochter (5). Ze zou onder meer haren uit haar hoofd hebben getrokken.

Doordat het meisje met grote kale plekken op haar hoofd rondliep, is aan het licht gekomen dat het kind werd mishandeld.

Rechter gelooft haar niet
Toen deskundigen in april eens goed naar de kale plekken keken, bleek dat er bossen haar uit het hoofd van het meisje waren getrokken. De 25-jarige moeder probeerde eerst nog haar 18-jarige ex-vriend de schuld te geven van de mishandeling van het kind. Maar de rechter in Utrecht gelooft haar niet en sluit niet uit dat ze het zelf heeft gedaan.

Straf
Meerdere getuigen hebben beaamd dat de moeder haar dochter ook regelmatig sloeg. Naast de gevangenisstraf krijgt de vrouw drie jaar proeftijd en moet zij zich laten behandelen. Het meisje staat momenteel onder toezicht van Bureau Jeugdzorg en woont inmiddels bij haar opa en oma.

Zelf twijfels over kindermishandeling? Voor advies kun je terecht bij het Advies- en Meldpunt Kindermishandeling op http://www.amk-nederland.nl/

BRON: http://www.lindanieuws.nl/nieuws/moeder-krijgt-celstraf-voor-mishandeling-dochter/

Soms vraag ik me gewoon af wat een ouder bezielt om zo haar eigen bloed pijn te kunnen doen. Nu we weten allemaal dat kinderen soms het bloed onder de ouders hun nagels kunnen halen. Maar om je eigen kind of dat van een ander te mishandelen dat begrijp ik gewoon weg niet. En niet te vergeten dat het voor het kind een trauma is dat ze heel haar leven bij zich draagt.

AUM NAMASTE BOEDDHA BRUNO
Om Shanthi,
spiritueel en het aardse moet men kunnen verbinden

http://users.telenet.be/Boeddha_Bruno/

AUM MANI PADME HUM