“Noord-Korea laat lilliputters castreren en verdwijnen”

 
Kim Jung-un (midden), de sterke man van Noord-Korea. © afp.

Lilliputters en gehandicapten zouden het erg zwaar hebben in Noord-Korea, dat beweert de 32-jarige Ji Seong-ho tegenover de Daily Mirror. Hij ontvluchtte het land in 2006 en claimt dat de regering lilliputters laat castreren of in een speciaal kamp stopt. Ook worden op gehandicapten experimenten uitgevoerd tot zij het leven laten.

Volgens de vluchteling worden baby’s met een fysieke beperking weggehaald uit ziekenhuizen of krijgen de ouders geld van de overheid om het kind af te staan. Vervolgens wordt er onderzoek gedaan op lichaamsdelen en worden er zelfs biologische en chemische wapens op de kinderen getest.

Ook zijn er diep in de bergen speciale kampen waar lilliputters naartoe worden gebracht. Ze worden daar gecastreerd en mogen niet weg. Op die manier hoopt de overheid dat de lilliputter uitsterft in Noord-Korea.

Amputatie
Zelf is Ji Seong-ho ook niet ongeschonden het land uitgekomen. Toen hij 14 was, werd hij aangereden door een trein terwijl hij aan het zoeken was naar kolen. Het treinpersoneel legde hem in een kruiwagen en brachten hem naar het ziekenhuis. Daar werden zijn linkerbeen en linkerhand zonder verdoving geamputeerd.

Nadat hij uit het ziekenhuis was ontslagen, stak hij de grens over richting China. Later werd hij echter gearresteerd en teruggestuurd. Tijdens zijn verhoor kreeg hij onder meer te horen dat hij de waardigheid van voormalig staatshoofd Kim Jong-il had aangetast.

In 2006 ontvluchtte hij het land definitief en hielp hij later ook zijn moeder, broer en zus het land uit. Zijn vader werd tijdens de vluchtpoging gevangen en overleed in de gevangenis nadat hij gemarteld was.

BRON: http://www.hln.be/hln/nl/15783/Noord-Korea/article/detail/2149452/2014/12/11/Noord-Korea-laat-lilliputters-castreren-en-verdwijnen.dhtml

Doet zoiets niet pijn als je het gelezen hebt?
En het gebeurd nog in bepaalde buurlanden van hen. Dat men kinderen en volwassenen met een beperking als proef personen gaat gebruiken.
De ouders kunnen er niets tegen doen.

AUM NAMASTE BOEDDHA BRUNO
Om Shanthi,
spiritueel en het aardse moet men kunnen verbinden

http://users.telenet.be/Boeddha_Bruno/

AUM MANI PADME HUM

Advertentie