Beste Bruno,
Hartelijk dank voor je steun aan onze campagne. Mede dankzij jou hebben we 13.485 handtekeningen verzameld in onze strijd voor de Tibetaanse politieke gevangenen Khenpo Kartse en Tenzin Delek Rinpoche.Gisteren op de Dag van de Rechten van de Mens, 10 december, overhandigde ik de petitie aan mensenrechtenambassadeur Kees van Baar, die de petitie namens Minister Koenders in ontvangst nam.

Bij ontvangst zei de heer Van Baar: ”De situatie van beide Tibetanen is niet alleen een mensenrechten aangelegenheid, maar het verstrekken van adequate medische zorg is ook een humanitaire kwestie. De Nederlandse regering neemt humanitaire kwesties buitengewoon serieus en zal dit aankaarten bij de Chinese regering.

Wij zijn verheugd met de toezegging van de Nederlandse regering om deze kwestie aan de orde te stellen bij de Chinese regering. De politieke steun vanuit Nederland geeft de Tibetanen in Tibet de hoop en de kracht om te blijven strijden tegen de onderdrukking door China.

Het is hartverwarmend om zo veel steunbetuigingen te hebben mogen ontvangen via post, e-mail en tijdens onze “9 steden actie in Nederland”. Jouw steun en die van duizenden andere Nederlanders sterkt ICT om campagne te blijven voeren voor deze twee en de honderden andere politieke gevangenen die onze hulp hard nodig hebben.

Geheel in lijn van onze Tibetaanse traditie willen we je daarom bedanken met een set Tibetaanse gebedsvlaggen. Voor Tibetanen helpen gebedsvlaggen om positieve gedachten te vermenigvuldigen. We hopen dat je onze dankbaarheid wilt aanvaarden en de vlaggen een mooie plek geeft.
BRON: via mijn privé mail.
Is prachtig om dit te mogen lezen. Ik heb de gebedsvlaggetjes al lang van hen gekregen en ben hen dankbaar ervoor.

AUM NAMASTE BOEDDHA BRUNO
Om Shanthi,
spiritueel en het aardse moet men kunnen verbinden

http://users.telenet.be/Boeddha_Bruno/

AUM MANI PADME HUM