Soms duurt het even eer een steen gaat werken…

De werking van edelstenen is nooit wetenschappelijk bewezen. Het is dan ook niet vreemd dat veel mensen twijfelen of  edelstenen ‘iets doen’. Uit eigen ervaring durf ik te beweren dat er wel degelijk een kracht van deze stenen uitgaat als je er maar voor openstaat.
1

Kies maar eens voor de grap een steen uit en ervaar wat er gebeurd. Dat kan variëren van bijvoorbeeld een kriebelend gevoel tot aan een warme tinteling in je hand. Of misschien voel je helemaal niets bij die steen. Dit komt doordat edelstenen energieën bevatten die trillingen veroorzaken. Dat verschilt overigens ook weer per steen. Zo heeft de kleur en de (chemische) samenstelling invloed op de werking ( en dus de trillingen). Bovendien is de ‘relatie’ die je hebt met een steen eveneens heel belangrijk. Heb je iets met de steen of voel je helemaal niets? Mijn moeder verzamelde graag edelstenen. Met sommigen heb ik helemaal niets, terwijl ik andere juist prachtig vindt. Het is dus niet gek als je anders op een steen reageert als bijvoorbeeld een goede vriendin. Daarom is het ook helemaal niet vreemd als je iets bij steen voelt, terwijl de ander niets merkt.

2

Het is heel goed mogelijk dat het even duurt eer je daadwerkelijk iets voelt bij je steen. Daarmee doel ik op de werking. Vergeet niet dat de weg er naar toe ook al heel mooi kan zijn. Probeer daar ook van te genieten door de steen te bewonderen en te koesteren. Dat laatste kan zijn door hem zo nu en dan eens vast te houden De keuze waaruit je kunt kiezen, is vaak enorm. Neem er je tijd voor, lees je goed in en laat je desgewenst adviseren. Vertrouw daarbij altijd op je gevoel. Een steen kan je bij veel doeleinde helpen, maar natuurlijk nooit een dokter vervangen.

BRON: http://paranormaal.blog.nl/general/2014/12/09/soms-duurt-het-even-eer-een-steen-gaat-werken

Een steen doet zijn werk als je ook voor je steen het nodige doet. Het kan enkele weken duren voor er iets gevoeld kan worden, maar je moet er ook voor openstaan om het te voelen.
Een steen moet je echt met gevoel bij je dragen. Dan zal de steen ook zijn werk doen.

AUM NAMASTE BOEDDHA BRUNO
Om Shanthi,
spiritueel en het aardse moet men kunnen verbinden

http://users.telenet.be/Boeddha_Bruno/

AUM MANI PADME HUM