Kleuter laat gevoelens de vrije loop tijdens pakkende tekenfilm

Kleine Raegan kan haar traantjes niet bedwingen bij het bekijken van tekenfilm. © Screenshot YouTube. video

Niet alleen volwassenen worden emotioneel bij het zien van pakkende filmscènes. Ook kinderen kunnen erg geraakt worden door een meeslepend verhaal. Zo ook kleine Raegan uit Colorado. Tranen met tuiten weent de kleuter wanneer een babypinguïn zijn moeder blijkt kwijt te zijn.

Terwijl zijn dochterje naar de tekenfilm kijkt, legt de vader op video vast hoe het meisje met de minuut emotioneler wordt. Gelukkig voor Raegan kent ‘The Chipmunk Adventure’ een hartverwarmend einde maar de traantjes blijven nog even vloeien. Ook voor ons ontroerend om te zien!

BRON: http://www.hln.be/hln/nl/17541/Het-leukste-van-het-web/article/detail/2145398/2014/12/08/Kleuter-laat-gevoelens-de-vrije-loop-tijdens-pakkende-tekenfilm.dhtml

Nu zelf kan je al eens in totale emotie gaan met een film. Maar ook kinderen hebben emoties, en soms kan je dan de vraag stellen van waar komen ze missen ze iets of voelen ze een te kort.
Want wij als volwassenen weten vaak van waar de emotie vandaan komt. Een kind kan het niet verklaren. Ik weet nog goed met bepaalde films waar dieren in kwamen zoals de lion king daar konden mijn dochters ook mee huilen, ja zelfs mijn vrouw. En als we er dan over praten was het soms gewoon hoe in de film de warmte naar elkaar toe was. Nu kan ik zeggen wij thuis hadden een warm nest, maar soms sta je met je rug tegen de muur en moet je zoeken. Op dat moment zo een film laten zien kan dan genoeg zijn om emoties bij een kind los te laten komen.

AUM NAMASTE BOEDDHA BRUNO
Om Shanthi,
spiritueel en het aardse moet men kunnen verbinden

http://users.telenet.be/Boeddha_Bruno/

AUM MANI PADME HUM