De laatste volle maan van 2014…

Vanavond is het de laatste volle maan van dit jaar. Eigenlijk is het heel de dag al volle maan. Om precies te zijn om 14.27 uur. Alleen dat gegeven al kan bij veel mensen allerlei gevoelens oproepen.

1

Deze volle maan wordt ook wel ‘Bloedmaan’ genoemd omdat vroeger de dieren die gevangen werden tijdens de jacht, werden geslacht voordat de winter echt begon. Het is ook een periode waarin we afscheid nemen van wat achter ons ligt. Tevens gaan we ons bezighouden met waar we ons in de toekomst op willen ‘focussen’.  Veel mensen hebben een apart gevoel bij de volle maan. De maan heeft namelijk op een of andere manier aantrekkingskracht op ons. Dat scheelt natuurlijk per persoon. Het gekke is dat ik er bij mijzelf geen pijl op kan trekken, maar wel dat er een rollercoaster van emoties door mij gaat waarbij boosheid met blijdschap afwisselt. Eigenlijk niet zo gek als je weet dat de maan binnen ons stelsel een  zeer krachtige energiebron is.

2

De volle maan is  er voor mensen die de kracht van deze fraaie energiebron willen inzien. Je hoeft geen ‘rare’ dingen te doen om dat te mogen ervaren. Een kleine wandeling of gewoon buiten naar de maan kijken, kan al de nodige rust teweeg brengen. Daarnaast is maanlicht een hele zachte en veilige methode om edelstenen op te laden. Bijzonder geschikt hiervoor is natuurlijk het volle maanlicht! Leg de edelstenen minimaal 1 nacht in het maanlicht (dit kan gewoon achter glas), dan wordt de natuurlijke energie van de steen weer aangevuld.  Geniet dus met volle teugen van deze laatste volle maan dit jaar.

BRON: http://paranormaal.blog.nl/general/2014/12/06/de-laatste-volle-maan-van-2014

De laatste volle maan is ons gepasseerd voor dit jaar. De volgende is op 05/01/2015. 
Nu bij deze volle maan kunnen mensen bepaalde dingen voelen of aanvoelen. Maar ook kunnen ze lichamelijk iets gewaar worden. Dit allemaal met juist deze volle maan. 
Maar er komen er nog dus de maan zal ons altijd blijven volgen, waar we ook heen gaan reist ze mee met ons voor of achter ons. 

AUM NAMASTE BOEDDHA BRUNO
Om Shanthi,
spiritueel en het aardse moet men kunnen verbinden

http://users.telenet.be/Boeddha_Bruno/

 

AUM MANI PADME HUM