Wil je nooit meer koude voeten hebben?

Bovenstaand plaatje is nu helaas een utopie – lekker met je voetjes in  het warme zand….man man man, helaas zijn het nu andere tijden. Want brrr brrr wat is het weer koud he mensen? En dan je voeten…..oh als die koud zijn, dan lijk je het helemaal niet meer warm te willen krijgen. Belangrijk is ook dat je ervoor zorgt dat je voeten lekker warm zijn. Want koude temperaturen, vorst en sneeuw vragen om goede verzorging van de voeten! Tijdens de wintermaanden krijgen de voeten veel te verduren door het koude weer en een dikke sok werkt juist averechts.

Om toch aangenaam warme voeten te krijgen, biedt Bama®inlegzolen waarbij schoenen comfortabel blijven. De inlegzolen met een combinatie van schapenwol, aluminiumlagen en speciale luchtkamers, helpen je het winterseizoen doorkomen.

 Bescherming tegen kou

Last van koude voeten? Bama Thermo Thin Fit inlegzolen houden de voeten lekker warm. De inlegzolen zijn zacht en ultradun, zonder verlies van de warmhoudfunctie. De aluminiumlaag zorgt voor extra bescherming tegen kou en een speciale schuimlaag verzacht en beschermt bij elke stap. De inlegzolen passen in elke schoen, ook in smalle, elegante modellen en is het perfecte product om dagelijks te combineren met je schoenen voor aangenaam warme voeten.

Walking in a winter wonderland

Bama Alutherm Airtech is een inlegzool met antislip die je voeten ook bij strenge vorst aangenaam warm houdt. Dat komt door de speciale materiaalcombinatie. Een tweevoudige aluminiumlaag zorgt samen met een luchtcelsysteem binnenin de zool voor een effectieve isolatie tegen optrekkende kou en heerlijke warme voeten. Laat de winter maar komen!

Warmte en comfort tijdens barre temperaturen

Wil je nog meer warmte en comfort? Bama Warmend Voetbed is Bama’s handige, innovatieve en warme inlegzool. Het topmateriaal is zeer zacht en de schuimlaag herkent de voet waardoor het een perfecte individuele pasvorm garandeert en de voet precies ondersteunt waar nodig. Daarnaast heeft de warme inlegzool een isolerende laag van aluminium waardoor je voeten de meest barre temperaturen kunnen trotseren. De antisliplaag zorgt ervoor dat de inlegzool naadloos in de schoen past en goed blijft zitten. Het is de ideale aanvulling op alle winterschoenen!

Verzachtend alom

De Bama Sokkets laarssokken verwarmen niet alleen de zool van de voet, maar ook het hele voet, enkel- en hielgebied. De sokkets bieden verwarmend comfort, speciaal voor laarzen. De zachte voering beschermt tegen koude vloeren en zorgt voor merkbaar beter loopcomfort. Hierdoor wordt het winterseizoen steeds leuker!

BRON: http://gezondheid.blog.nl/algemeen/2014/12/03/wil-je-nooit-meer-koude-voeten-hebben

Je voeten zijn de barometer van je lichaam. Als die koud zijn zal je over heel je lichaam het koud hebben of op een moment krijgen. Daarom is het voor sommige goed om je voeten bij koude dagen toch extra te verwennen om zelf een aangenaam gevoel te krijgen.

Gerelateerde afbeelding

AUM NAMASTE BOEDDHA BRUNO
Om Shanthi,
spiritueel en het aardse moet men kunnen verbinden

http://users.telenet.be/Boeddha_Bruno/

AUM MANI PADME HUM