Waarom ook deze trend opmars maakt

Elke vrouw kent hetbeangstigende moment wel wanneer je een hartaanval krijgt omdat je een tampon subtiel vanuit je handtas in je hand moet nemen en het vervolgens ook nog ergens (je broekzak, mouw, schoen – gewoon ergens) moet verstoppen om dan onopvallend naar het toilet te wandelen. De ergste nachtmerrie? Dat je tampon of maandverband midden op de weg valt en iedereen natuurlijk naar je staart en denkt ‘wat is dat?!’. Om die gênante situatie heel wat normaler te maken, poseren dames op Instagram en Twitter met tampons. Het ‘libertationfront’ maakt daarom een grote opmars.

De actie werd opgezet door Hello Flo, een verpakkingsbedrijf van tampons, en roept vrouwen op om hun mouwen eindelijk te bevrijden van dat vervelende gepruts. Waarom moet je namelijk een tampon in je mouw verbergen en kan je er gewoon niet mee in je hand naar het toilet wandelen? “We weten dat we geen protest of beweging zullen ontketenen van vrouwen die al wapperend met hun tampon naar het toilet zullen huppelen, maar het kan absoluut geen kwaad om nog eens aandacht te vragen voor de kwestie. Tampons zijn namelijk dingen die vrouwen van over de hele wereld gedurende een week per maand broodnodig hebben, wat is er daar nu erg aan?

BRON: http://www.nina.be/nina/nl/10063/Body-mind/article/detail/2138715/2014/12/02/Waarom-ook-deze-trend-opmars-maakt.dhtml

Natuurlijk een vrouw zal er niet mee staan te zwaaien. Maar ergens is het de normaalste zaak dat tussen 3 dagen en een week hier toch heel wat gebruik van gemaakt wordt. Heel wat vrouwen vinden het nog steeds vervelend en gaan dan als een dief in de handtas een speciaal doosje nemen en proberen zo onzichtbaar mogelijk naar het wc te gaan. 
Maar vrouwen soms is het zelf beter om gewoon het aan te geven, je gaat merken dat er dan ook minder commentaar op zal komen. En je zal laten verdwijnen met rode wangen. 

 

AUM NAMASTE BOEDDHA BRUNO
Om Shanthi,
spiritueel en het aardse moet men kunnen verbinden

http://users.telenet.be/Boeddha_Bruno/

 

AUM MANI PADME HUM