Heb je een partner? Hou je dan aan deze vijf moderegels

© Thinkstock.

Een nieuwe partner, een nieuwe garderobe? Dat is een modefout die je maar beter niet maakt. We verzamelden vijf tips die elke vrouw met een relatie maar beter leest.

1. Laat je sexy lingerie geen stof vergaren
Eens je een man aan de haak heb geslagen, lijken veel dames hun sexy setjes in de kast te laten liggen. Maar het kan geen kwaad om de pikante beha’s en slipjes aan te trekken om het vuur tussen jullie weer aan te wakkeren. Mooie lingerie is goed voor je zelfvertrouwen, dus het kan ook je leven naast je relatie verbeteren.

2. Hakhoogte niet aanpassen
Ken je een vrouw die haar favoriete stiletto’s heeft afgezworen sinds ze iets begon met een kleinere man? Het is mooi dat je rekening houdt met de gevoelens van je partner, maar laat je stijl niet bepalen door zijn complexen. Uiteindelijk zou er niets tussen een vrouw en haar schoenen mogen komen. Verander alleen je schoenstijl als jij dat wil.

3. Blijf trouw aan je persoonlijke stijl
Het is normaal dat je meer op elkaar gaat lijken als je meer tijd met elkaar doorbrengt. Maar het is belangrijk om je eigen stijl te blijven respecteren. Als je op een dag ontdekt dat jullie in dezelfde jogging rondlopen, dan weet je dat je op het foute pad zit. Je eigen look is waar je partner in de eerste plaats op gevallen is.

4. Lieg nooit over je shopbudget
Als je begint te liegen over hoeveel je hebt uitgegeven aan kleren, dan is dit een symptoom van een ander probleem. Dit staat los van het feit of jullie een gemeenschappelijke rekening hebben of niet. In een gezonde relatie moet je eerlijk kunnen zijn over hoeveel je uitgeeft.

5. Verander je partner niet
Misschien ben je geen fan van de driekwartsbroek, maar het is belangrijk je je partner te aanvaarden zoals hij is. Met lelijke broeken en al. Je kan uiteraard subtiele hints geven, maar een ongewenste make-over is nooit een goed idee.

© Thinkstock

BRON: http://www.nina.be/nina/nl/2202/Fashion/article/detail/2135313/2014/11/28/Heb-je-een-partner-Hou-je-dan-aan-deze-vijf-moderegels.dhtml

In een relatie is het van belang om je partner niet te gaan veranderen, of te gaan zeggen wat niet gedragen mag worden. Het belangrijkste is trouw blijven aan je persoonlijkheid, doe je dat niet laat je leven en zal de relatie geen stand houden. Je mag kleine aanpassingen doen, maar doe ze met twee. Want er is een mooi spreekwoord; WATER BIJ DE WIJN DOEN. En dat is soms nodig. 
En het belangrijkste in alle opzichten jezelf blijven, want je partner is altijd een spiegel van jezelf. Waar je nog veel kan van leren of moet van leren. Daarom is het ook van belang om in de spiegel te durven kijken. 

AUM NAMASTE BOEDDHA BRUNO
Om Shanthi,
spiritueel en het aardse moet men kunnen verbinden

http://users.telenet.be/Boeddha_Bruno/

 

AUM MANI PADME HUM