Leengeesten: “Blijf van mijn spullen af!”

Ik geloof zeker in geesten. Zo heb ik er meerdere keren mee te maken gehad en heb ik ook verschijningen gehoord op diverse plekken. Geen van deze keren had ik het gevoel dat hij of zij mij kwaad wilde doen. Toch blijft ook een deel van mij realistisch. Zeker als het om ‘leengeesten’ gaat die spullen meenemen of verplaatsen.

Ik ben iemand die vaak met veel  dingen tegelijk bezig is. Daardoor vergeet ik wel eens wat of raak spullen kwijt. Er is dan een stemmetje die zegt: “ik had het toch daar neergelegd?” Onlangs hoorde ik het verhaal van een vriendin die op een toilettafel haar geurtjes heeft staan. Ze woont alleen in het huis. Nadat ze een keer in bad was geweest, ontdekte ze dat één van haar favoriete geurtjes weg was. Nog geen drie dagen later, stond de fles er weer en wel op dezelfde plek. Er was niemand op bezoek geweest en al helemaal niet op haar slaapkamer. Zelf maak ik wel eens mee dat de deur dubbel op slot zit terwijl ik ’ s avonds alleen de knippen er op doe. Nu is het nogmaals heel goed mogelijk dat je gedachteloos iets doet, wat je achteraf je niet meer kunt herinneren. Je bent met je hoofd al met het volgende bezig.

Mocht je iets kwijt zijn, om wat voor reden dan ook, dan kun je het soms vinden door te pendelen. Ook mag je best deze entiteit duidelijk maken dat je het niet oké vind dat er aan je spullen wordt gezeten. Het kan ook zo zijn dat deze dingen gebeuren om jou iets duidelijk te maken of omdat je een een bepaalde les moet leren. De kunst is om te achterhalen wat bij jou van toepassing is.

BRON: http://paranormaal.blog.nl/general/2014/11/27/blijf-van-mijn-spullen-af

Zelf maak ik dit ook geregeld mee. Dan niet van geesten, maar van trolletjes die bij me aanwezig zijn. Ze gaan dan gewoon dingen verstoppen. Mensen die er een angst voor hebben of niet in geloven zal het zeker niet geloofwaardig zijn. Maar het gebeurd en ik kan er altijd mee lachen.

AUM NAMASTE BOEDDHA BRUNO
Om Shanthi,
spiritueel en het aardse moet men kunnen verbinden

http://users.telenet.be/Boeddha_Bruno/

AUM MANI PADME HUM

Advertentie