Meer energie geluk en succes met Transcendente Meditatie 

Transcendente Meditatie (TM) is een eeuwenoude techniek om moeiteloos te transcenderen. Het is een praktische methode voor meer energie, meer geluk en succes in het leven. Je ervaart diepe rust en ontspanning in jezelf, waardoor stress en spanning verminderen, wat heel plezierig en verfrissend is.

1

Iedereen kan deze vorm van mediteren leren. Het is gemakkelijk, prettig en moeiteloos. Bovenal is het een ervaring, een mentale techniek die men tweemaal per dag 15 à 20 minuten beoefent. Je zit gemakkelijk in een stoel met gesloten ogen, thuis, in de trein of waar je maar wilt. Transcendente Meditatie  is geen religie of filosofie, geen beheersen van de geest of het observeren van gedachten. Er is geen inspanning of concentratie nodig, geen speciale vaardigheden of verandering in leefstijl.  Tijdens Transcendente Meditatie transcendeert de geest op een eenvoudige, natuurlijk en moeiteloze wijze het denken en ervaart een toestand van rustig en alert bewustzijn. Deze ervaring van de diepe rust van het transcenderen verjongt geest en lichaam. Dit heeft positieve effecten op alle aspecten van het dagelijks leven.

2

Met Transcendente Meditatie richt je de aandacht op zachte en eenvoudige wijze naar binnen, waardoor je denken steeds rustiger wordt en je lichaam ontspant. De ontspanning ontstaat vanzelf, net zoals tijdens de slaap. Meditatie oefeningen zijn niet nodig, het mediteren gaat namelijk spontaan en vanzelf. Door Transcendente Meditatie ontwikkel je het vermogen om op een natuurlijke wijze tot rust te komen. Anders dan bij slaap, blijf je echter tijdens de meditatie alert en wakker.Terwijl je toch diep geestelijk en lichamelijk ontspant. De rust tijdens meditatie is zelfs dieper dan tijdens slaap!

BRON: http://paranormaal.blog.nl/general/2014/11/23/meer-energie-geluk-en-succes-met-transcendente-meditatie

TM is een meditatie om volledige tot rust te komen. Nog dieper dan onze slaap. Het heeft met ontspanning te maken maar ook met ademhaling en zo dan tot een diepe zelf gaan.
Wil je er meer over weten hier is een mooie en prachtige link http://transcendentemeditatie.be/

AUM NAMASTE BOEDDHA BRUNO
Om Shanthi,
spiritueel en het aardse moet men kunnen verbinden

http://users.telenet.be/Boeddha_Bruno/

 

AUM MANI PADME HUM