EEN GEHEIME LIEFDE

Geheime liefdes: ‘Hij heeft een vriendin en twee kinderen’

Wanneer Claudia de oudere en bezette Richard ontmoet, is ze meteen weg van hem. Ze beginnen een relatie enkel voor de seks. Tenminste, dat hield ze zichzelf voor: “Ik bleef volhouden dat ik geen gevoelens voor hem had.”
Op een avond in de kroeg ontmoette Claudia Richard. “Tom, een van mijn vrienden zou even zijn ex-baas Richard ophalen. De twee waren erg goed bevriend geraakt en hij kwam ook even een drankje doen.” Prima, dacht Claudia. Verder had ze er geen aandacht aan besteed, totdat Tom weer terugkwam. “In de verte zag ik Tom binnenkomen met een aantrekkelijke man. Hij was lang, breed, lekkere kaalgeschoren kop en een mooi zwart pak.” Vlak na binnenkomst, liep Richard naar Claudia toe. “Hij kwam voor me staan en stelde zich netjes voor. Ik schudde hem zijn hand en vertelde mijn naam.”
Afbeeldingsresultaat voor geheime liefde
Een gezellige avond
“Een groot gedeelte van de avond heb ik me niet al te veel met Richard bezig gehouden. Hij zag er goed uit, maar om nou te gaan flirten met een vent van 43 jaar, daar had ik mijn bedenkingen bij.” Toch stelde Claudia haar mening later die avond bij. “We hebben heel lang zitten kletsen en ik kon me de laatste keer niet herinneren dat ik een normaal gesprek heb kunnen voeren met een aantrekkelijke man.”
Aan het einde van de avond stelde Richard voor om ergens anders een drankje te gaan drinken. “Voordat we zouden gaan, ging hij nog even naar de wc. Nadat hij terugkwam van het toilet, had hij een grote grijns op zijn gezicht.” Claudia kwam er al snel achter waarom. “Mijn beste vriend was hem tegengekomen en had met zijn dronken kop gevraagd wat Richard van plan was met mij. Blijkbaar had hij geantwoord met: niet veel, want ik heb een vriendin en twee kinderen. Mijn beste vriend daarentegen vond dat ik wel een avontuurtje kon gebruiken en heeft dat aan Richard verteld. Ik kon hem wel wat doen!”
Claudia had geen idee wat ze met de situatie aan moest en zette het daarom op een drinken. “We zaten knus op een bankje en ik zat flink aan de cocktails. Het feit dat hij een vriendin en twee kinderen had, was me op dat moment totaal ontschoten. Ik vond het zo’n leuke man!” Toen Claudia’s vriend Tom naar de wc ging, bleek Richard ook interesse te hebben. “Voordat ik überhaupt nog een zin kon formuleren, zoende hij me vol op mijn mond. En ik liet het toe.”

Afbeeldingsresultaat voor vrijen op het bureau

Geweldige seks
“De week daarop was een week vol twijfel en spanning. Ik zat in dubio. Ik wilde hem weer zien, maar dat kon gewoon niet. Uiteindelijk won het duiveltje in mij.” Claudia besloot om nog een keer met hem af te spreken. “We hadden bij mij thuis afgesproken en die avond stond hij netjes in pak voor mijn deur. Je kon aan hem zien dat hij nerveus was.” De avond verliep gezellig met veel geklets en gelach. “Als het een normale date was geweest, had ik hoogstwaarschijnlijk de volgende dag verliefd alles aan mijn vriendinnen verteld”, legt Claudia uit. “Later op de avond belandden we in mijn slaapkamer, maar er gebeurde niet veel. Hij vertelde me dat hij te veel had gedronken omdat hij nerveus was. Ik lag op dat moment wel lekker en besloot dat de alcohol mij ook parten speelde en ik ging lekker tegen hem aanliggen. Een uurtje later was de alcohol uitgewerkt en hadden we geweldige seks.”
“Daarna zagen we elkaar gemiddeld 2 à 3 keer per week. Het was eerst alleen seks, maar dat veranderde in lange gesprekken. We appten de hele week door en vertelden elkaar alles. Ik was de enige die hem op zijn lazer kon geven als hij zich weer boven alles en iedereen zette en we hadden samen regelmatig de slappe lach. Allebei hielden we vol dat het puur voor de lol was en er geen gevoelens bij kwamen kijken.”
Verkeerd gaan
“We deden steeds vaker ons best om elkaar te zien. Zelfs als het druk was, kwamen we elkaar ‘toevallig’ tegen of ik kwam na mijn werk bij hem langs op zijn verlaten kantoor en dan eindigden we op zijn bureau.” Hoewel ze het samen zo fijn hadden, voelde Claudia aan dat het een keer mis zou gaan. “Ik stak mijn kop in het zand. Ik bleef herhalen dat ik geen gevoelens voor hem had; dat het puur vriendschappelijk was”, vertelt ze. “Het idee dat ik wellicht iemand anders tegen zou komen en daar een relatie mee zou beginnen, begon bij Richard te knagen. Het maakte hem onrustig en onzeker.”
Op een gegeven moment ontving Claudia een appje van Richard waarin hij vertelde dat hij interesse had in een 19-jarige serveerster. “Hij zei dat hij niks gedaan had, maar vond dat hij het me wel moest vertellen. Hij zat erover na te denken om de verleiding bij dit meisjes te achtervolgen. Het berichtje sloeg bij mij in als een bom. Het deed pijn. Hoe durfde hij? Dat hij naast zijn rotrelatie mij had gevonden, prima. Maar een derde erbij? Ze was nog maar 19!” Misselijkmakend vond Claudia het. Daarom kapt ze ermee. “Het idee hem niet meer te zien, deed me meer pijn dan ze dacht. Mijn kop in het zand steken kon niet meer. Ik had gevoelens voor hem, hij hoorde niet in staat te kunnen zijn om mij te kwetsen.”
Afbeeldingsresultaat voor geheime liefde
“Mijn vriendinnen die er van wisten, reageerden heel fijn. Ze verzekerden me ervan dat ik hem zo zou vergeten. Ik was daar alleen niet zo zeker van. Ik zat gewoon te huilen om die klootzak!” De dagen daarna ontving ze de meest mooie en hartbrekende berichten van Richard. “Hij was er kapot van. Hij miste me en snapte niet wat hij met zichzelf aan moest. Hij hield van me. Ik was een vrouw uit duizenden en hij zou er altijd voor me zijn.”
Nu 
“We zijn nu sinds die avond in de kroeg bijna vier jaar verder. Ik spreek Richard nog steeds, maar deel het bed niet meer met hem. We zijn als vrienden verder gegaan en weten elkaar te vinden als we dingen met elkaar willen bespreken. In die vier jaar zijn we nog twee keer met elkaar in bed beland, maar ook dat is alweer een tijdje geleden.” Claudia heeft geen idee of Richard op dit moment nog een affaire heeft, maar een ding weet ze wel zeker: “Ik ga mijn vingers niet meer aan Richard branden.”
Je gaat een avondje stappen en je ontmoet iemand. Het is gezellig en leuk en je gaat een relatie aan. Tot je eigenlijk moet aanvaarden dat het een geheime liefde is. Dat het moeilijk kan worden om zo een relatie tot stand te houden. Je gaat zoeken je wilt elkaar meer zien of ontmoeten, maar je speelt een gevaarlijk spel. Daarom moet je weten met wat je bezig bent. In het begin zal je het zeker niet weten, van zowel de vrouw als de man zal het zeker niet op dat moment zeggen. Want op zo een moment zijn gevoelens die een rol spelen. Maar dan komen de gevoelens van liefde en dan is het gevaar begonnen. Je wilt elkaar meer zien, je wilt elkaar meer horen. Maar je moet rekening houden. Soms ga je dan dingen doen die heel gevaarlijk zijn voor beide, of je geeft de relatie gewoon op.

AUM NAMASTE BOEDDHA BRUNO
Om Shanthi,
spiritueel en het aardse moet men kunnen verbinden

http://users.telenet.be/Boeddha_Bruno/

AUM MANI PADME HUM

Advertisements

2 Comments:

  • Geheime liefdes tja…wat zo verleidelijk lijkt eindigt vaak zo pijnlijk. Ik denk maar altijd zo je ziet zo+n man op zijn best en je ziet aan zo´n man niet wat voor sores hij thuis met vrouw en evt. gezin heeft. W.s. is het voor hem ook even een verzetje en niet meer dan dat…konden we het daar dan maar bij laten en dat is nou juist zo moeilijk 😉

  • Dat is juist je laatste zin. Als men eigenlijk in het begin goed afspreekt dan weet je waar je aan toe bent. Maar Dat wordt niet altijd gezegd om de man of vrouw in een relatie zit, en hoe dat is.
    Nu het is juist als men verliefd wordt dan wordt het vuur echt pas aangestoken.

    Maar ook langs de andere kant we zijn mensen van vlees en bloed en het kan altijd gebeuren. Het is nu eenmaal gevoel.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

MichielZiet

Dagelijkse dingen die soms bijzonderder lijken dan je denkt.

Discobar Bizar

Welkom op de blog van Discobar Bizar. Druk gerust wat op de andere knoppen ook, of lees het aangrijpende verhaal van Hurricane Willem nu je hier bent. Welcome to the blog of Discobar Bizar, feel free to push some of the other buttons, or to read the gripping story of Hurricane Willem whilst you are here!

CountingCatbirds

Juju & Journaling

mieniliciousblog

Zopas gescheiden dus mijn leven is een rollercoaster van emoties. Schrijven is een uitlaatklep. Benieuwd of het leven echt begint op 40 ...

Wimmeke

A grandmother is a little bit parent, a little bit teacher, and always a best friend.

Coaching De Lotus - kinder-en gezinscoaching

Vindt hier het antwoord op je vragen....

Mandy van Ewijk

moeder baby ontwikkelingen & nog meer

Leven met Chronische Lyme en Co-infectie

Een ziekte die je vaak niet van de buitenkant ziet.

De tijd van uw keuzes

In uw hersenen zit een systeem, een stemmetje in uw hoofd en een tijdsbalk.

Liestoire

|| Lies Tanghe ||

Feelings With Music

A diary combined with lyrics

KoningsKrabbels | Weblog van Sandra de Koning - van de Pol

Lief, Leuk, Lachen, Leven, Lessen, Lezen, Luisteren, Lastig, Lanterfanten, Lef, Loslaten & Later...

GezondheidsCentrum-HealthCentre Ludwig Tummers

Full Service Para-medisch & para-psychotherapeutisch GezondheidsCentrum

Sattva Chandra

Bewustzijn,spiritueel,New Paradigm MDT, Hypnose,Hspers

Oops, I changed My mind

Schrijft! Masseert! Creëert! Inspireert!

Grensgevallen

Een grens is een wens

Balzarelli

Schrijft

Solivagante

Sightseeing while Soulsearching

Bubbliciously me

Living the life you love....

Vera schrijft puur

Inspirerende gedichten over eigen ervaringen en gevoelens

lifebyjoe

Hi! Gezellig dat je even een kijkje neemt op mijn pagina. Ik neem je graag mee in mijn liefde voor beauty, fashion, lifestyle en alles wat er verder bij komt kijken. Ook hou ik enorm van al het mooie wat het leven te bieden heeft. Veel liefs Joëlle ღ ( but feel free to call me Joeシ )

Mooi Leven, by De Gans

Mindstyle blog over een zoektocht naar een mooi leven.

Sjennetnie

Van alles en nog niks!

gentryschrijft.wordpress.com/

Blogs over het onstuimige leven van een vrouw, moeder, student en verzorgster.

Mooi Leven (by Hans de Gans)

Leef een mooi leven in een mooie wereld

BasisBegrip Blog. "Terug naar de basis geeft begrip voor de toekomst".

Blog met coaching en advies over de aanpak van situaties m.b.t. communicatie, sociale vaardigheden, jeugd, zelfvertrouwen, effectiviteit en leefstijl.

Mijn schrijvingen

filo spirit spycho

Life coaching met Sanne

Vergroot de kwaliteit van je leven!

Mandy's ditjes en datjes

t leven is n feestje,maar wel zelf de slingers ophangen

ankablankendaal.wordpress.com/

Wees lief voor je lichaam zodat je geest zich erin thuis voelt

B in her head

Mijn gedachtenstroom, reis mee in mijn hoofd

BasisBegrip

Terug naar de Basis geeft Begrip voor de toekomst

%d bloggers liken dit: