Dromen over de dood betekent niet het einde

We dromen allemaal wel eens over de dood. Soms gaan we zelf dood in een droom. De andere keer dromen we over een familielid of een goede vriend. Bijna altijd komen we de desbetreffende persoon (later) gezond als een vis tegen. Hoe zit dat eigenlijk? De meeste dromen over sterven/dood gaan hebben niets met de dood te maken, maar staan voor een verandering in ons leven. Of duiden ons er op dat er zich iets nieuws gaat aandienen waarop we ons geestelijk moeten voorbereiden.

1

Dromen is een verwerkingsproces van je emoties die dagelijks bij je spelen. Het is belangrijk om te dromen voor je geestelijke en lichamelijke gezondheid. Iedereen droomt, ook al denken sommige mensen  van niet. In de meeste gevallen gaat het bij dromen over de dood om het afsluiten van een bepaalde periode. Dat kan van alles zijn; van het beëindigen van een relatie of op een kruispunt staan van een nieuwe fase in je leven. Dromen over het ontmoeten van overleden mensen is ook een veel voorkomende droom. Meestal maakt het deel uit van een rouwproces en heb je deze ontmoeting nodig om de dood van iemand die je kende te verwerken. Voor veel mensen is het een prettig idee dat er een communicatieband is met overledenen ook al is het ‘maar’ in een droom.

2

Zelf droom ik regelmatig over één van m’n overleden dieren. Heerlijk is dat omdat ik op die manier toch het gevoel heb dat ik bij ze ben. Daardoor voel ik mij prettig en wordt ook zo wakker. Datzelfde geldt als ik droom over mijn vader en moeder. Dromen over de dood, hoeft dus niet perse negatief uit te pakken, maar staat meestal voor het einde van iets wat ook positief kan zijn.

BRON: http://paranormaal.blog.nl/general/2014/11/12/dromen-de-dood-betekent-niet-het-einde

Dat is ook zo, dromen over de dood geven bij heel veel mensen een angst. Maar dat is helemaal niet nodig. De dood laat juist zien dat je iets los moet gaan laten.

AUM NAMASTE BOEDDHA BRUNO
Om Shanthi,
spiritueel en het aardse moet men kunnen verbinden

http://users.telenet.be/Boeddha_Bruno/

AUM MANI PADME HUM