Ontdek je slaap met ‘Sleep Better’

VIDEO Gebruikers zetten hun smartphone overdag voor veel taken in. Als het aan Runtastic ligt, gaan ze dat ook ’s nachts doen. Met de app Sleep Better krijgen gebruikers inzicht in hun slaappatroon.

Er zijn al apps die het slaappatroon bijhouden en analyseren. Sleep Cycle is voor iOS al een echt verkoopsucces. Runtastic komt nu ook met een app. Sleep Better is er voor iOS en Android. De gebruiker geeft voor hij gaat slapen aan hoe laat hij uiterlijk gewekt wil worden. Verder kunnen allerlei zaken aangevinkt worden die mogelijk invloed hebben op het slapen. Denk daarbij aan laat eten, sporten of stress.

Als alles ingevoerd is, berekent de app op welke tijd je het beste gewekt kunt worden. Dat gebeurt dan met een wektoon naar keuze. Eenmaal wakker komt Sleep Better met een analyse van de slaap. Af te lezen is hoe diep de slaap was en wat de effectieve slaaptijd is geweest. Ook kunnen gebruikers aangeven hoe ze hebben gedroomd. Wie trouw alle gegevens bijhoudt, krijgt zodoende een goed inzicht in het slaappatroon.

Sleep Better is gratis voor iOS en Android. Via in-app-aankopen kunnen nog meer functies gekocht worden. Daardoor krijgt de gebruiker nog meer inzicht in het slaappatroon. Nadeel van de app is misschien wel dat de telefoon onder het kussen moet liggen en dat hij aan de lader moet.

BRON: http://www.hln.be/hln/nl/4124/Multimedia/article/detail/2115770/2014/11/08/Ontdek-je-slaap-met-Sleep-Better.dhtml

Je kan het tegenwoordig niet zo gek bedenken of er is wel een app van. Nu mensen hier ga je zeker niet beter van gaan slapen. Dus laat je niet altijd misleiden, of iets aansmeren. 

AUM NAMASTE BOEDDHA BRUNO
Om Shanthi,
spiritueel en het aardse moet men kunnen verbinden

http://users.telenet.be/Boeddha_Bruno/

 

AUM MANI PADME HUM