Vergeet billen of borsten, mannen vallen op de ogen

Mannen verkiezen een intelligente vrouw boven een seksueel aantrekkelijke vrouw. Ook vallen ze vooral voor de ogen, en pas daarna voor de borsten en billen. Dat beweren wetenschappers aan de universiteit van Utrecht althans.

Dat blijkt uit een onderzoek, in opdracht van het Nederlandse Volkskrant Magazine naar de mening van mannen over de schoonheid van vrouwen. Het onderzoek, bestaande uit een onlinevragenlijst, is uitgevoerd door de Universiteit Utrecht (UU). Ruim 3.500 mannen deden eraan mee. Het merendeel van de respondenten is in Nederland geboren (95 procent) en hoogopgeleid.

De uitkomsten van dit eerste grootschalige onderzoek naar het uiterlijk bevestigen menig clichébeeld, maar wijken er ook vaak van af. Zo willen de meeste mannen graag een jonge(re) vrouw als partner, maar vindt gemiddeld 69 procent hoge hakken overbodig en bedankt ruim 57 procent voor sexy lingerie.

BRON: http://www.goedgevoel.be/gg/nl/609/Seksuele-aantrekking/article/detail/2115631/2014/11/08/Vergeet-billen-of-borsten-mannen-vallen-op-de-ogen.dhtml

Als man kan ik maar zeggen dat ogen een prijskaartje voor hebben. Het laat iets sensueel zien maar ook hoe een persoon ingesteld is of staan. Ogen stralen en doordat komt er veel van de persoon naar voren. 

AUM NAMASTE BOEDDHA BRUNO
Om Shanthi,
spiritueel en het aardse moet men kunnen verbinden

http://users.telenet.be/Boeddha_Bruno/

 

AUM MANI PADME HUM