Vollere lippen in vijf simpele stappen

© thinkstock.

Niet iedereen is gezegend met grote volle lippen als Angelina Jolie. Sommigen onder ons moeten het stellen met Maar niet getreurd, ook jij kan het effect van een mooie volle mond benaderen met deze vijf simpele stappen.

© thinkstock

Het lijkt bizar, maar een klein beetjeconcealer in het midden van je onderlip zorgt ervoor dat je lippen een stuk voller lijken dan normaal.

Wie volle lippen wil, moet met eenlipliner aan de slag. Maar pas dan wel op dat ze niet ineens onnatuurlijk groot lijken: gebruik een potlood in de kleur van je lippenstift en omlijn je mond nét buiten je liprand. Het gaat maar over een millimeter, maar het effect is enorm. Vind je geen lippenstift in dezelfde kleur? Kleur dan heel je mond in met het potlood. Gegarandeerd een natuurlijk en blijvend effect.

Als donkere kleren ons slanker maakt, geldt dat ook voor lippenstift. Blijf weg van de donkerste tinten en kies liever voorneutralere lipsticks voor een voller effect. Probeer ook een exemplaar te zoeken met niet al te veel glitter erin, aangezien dat je lippen optisch verkleint.

Glitter is geen goed idee, maar wat glans wel. Een laagje gloss over je lippen, vooral in het midden van je onderlip, geeft je mond meteen dimensie.

Highlighter hoeft niet alleen op je wangen te zitten. Breng een beetje van het glanzende poeder (of crème) aan net boven je bovenlip in het cupidoboogje. Het geeft de illusie van diepte, waardoor het lijkt alsof je lip voller is.

BRON: http://www.goedgevoel.be/gg/nl/799/Cosmetica/article/detail/2113514/2014/11/06/Vollere-lippen-in-vijf-simpele-stappen.dhtml

Volle lippen iedere vrouw droomt ervan en wil het. Men kan het soms met kleine hulpmiddeltjes verkrijgen zonder spuitjes te laten zetten. 

AUM NAMASTE BOEDDHA BRUNO
Om Shanthi,
spiritueel en het aardse moet men kunnen verbinden

http://users.telenet.be/Boeddha_Bruno/

 

AUM MANI PADME HUM