Dijenhoge laarzen zijn in: passen ze bij jouw figuur?

© Photo News. Tahliah Barnett, Ariana Grande en Jennifer Lopez.

Voor wie geen fan is van broeken, kan het winterseizoen vreselijk zijn. Rokken, jurkjes en shorts zijn moeilijk te combineren op koude dagen. Dit seizoen zijn dijenhoge laarzen een godsgeschenk voor deze dames, want ze maken panty’s overbodig.

De sexy, lange laarzen verschenen voor deze herfst op de catwalk bij Alexander Wang, Marc Jacobs en Ralph Lauren . Ook heel wat sterren als Miley Cyrus, Kim Kardashian en Rihanna hebben intussen dit gewaagd schoeisel geprobeerd. Waarom gewaagd? Heel wat mensen blijven ze associëren met Julia Roberts in Pretty Woman, een nogal ordinaire look dus.

Een ander probleem is dat de lederen versies vaak niet goedkoop zijn. Suède modellen zijn een goedkoper alternatief, deze maken je look ook heel wat zachter. Als laatste flatteren deze laarzen kleine types niet, deze dames kiezen beter voor laarzen die tot onder de knie komen.

Voor een stoere look draag je de laarzen onder shorts, om het stijlvol te houden, ga je best voor een model uit wol. Een ponchojas houdt je dan warm. Als je het toch nog snel koud krijgt, dan kun je je skinnyjeans in de laarzen stoppen. Ook hier combineer je best met een losse wollen trui om je outfit in balans te brengen. Een brave jurk kan je net als Jennifer Lopez iets stoerder maken door er lederen laarzen onder te trekken.

BRON: http://www.nina.be/nina/nl/2202/Fashion/article/detail/2108039/2014/10/31/Dijenhoge-laarzen-zijn-in-passen-ze-bij-jouw-figuur.dhtml

Als je dit draagt vrouwen weet dan wel dat het heel sexy overkomt. En dat je toch een heel sterk zelfbeeld moet hebben. Want andere zullen je zeker even nakijken. Zeker als je de knie laarzen gaat dragen met een rok of een korte broek. Nu in Amerika zie je het meer op straat maar ik moet zeggen soms kom ik het in de stad hier ook tegen. En als ik dan rond kijk hoeveel mensen zowel vrouwen zich even omdraaien dan denk ik bij mezelf, misschien iets dat jezelf eens moet durven aan te trekken en niet de ander veroordelen. 
Want iedereen mag dragen waar zei zich goed in voelt. 

AUM NAMASTE BOEDDHA BRUNO
Om Shanthi,
spiritueel en het aardse moet men kunnen verbinden

http://users.telenet.be/Boeddha_Bruno/

 

AUM MANI PADME HUM