Rituelen verbrandingen van foto’s of brieven 

Soms komt er een einde aan je relatie. De één heeft daar meer moeite mee dan de ander. Zo kwam ik onlangs iemand tegen die het er heel moeilijk mee had om te accepteren dat ze geen stel meer waren. Ze liep dan ook rond met een hoop negatieve gevoelens. Magie kan helpen om de scherpe kantjes er af te halen.

In haar geval hebben we een foto gebruikt waarbij ze samen op stonden. Uit een tijd dat alles nog goed was. Vervolgens moest ze haar ex-partner wegknippen uit de foto. Daarna moest ze een cirkel trekken en de foto (erin) verbranden. Belangrijk is dat je daarbij  jezelf een gelukkig leven (toekomst) wenst zonder deze persoon ook maar iets te verwijten. Als laatste hebben de as op een geschikte plek begraven.

Een andere manier om afscheid te nemen van belemmerende gedachten en emoties is eveneens een ‘rituele verbranding’. Het wordt ook wel een symbolisch afscheid genoemd. Dit omdat je afscheid neemt van  overtuigingen en/of emoties die niet meer bij je passen. Het mooie hieraan is dat je ze niet vergeet, maar ze zo plaatst dat je er van een afstandje naar kunt kijken. In dit geval schrijf je een brief waarin je aangeeft waarvan je afscheid wilt nemen. Het zijn dus zaken die alleen voor jou belangrijk zijn en die je (mogelijk) wilt veranderen of waarvan je afstand van wilt doen. Als je helemaal tevreden bent met deze brief aan jezelf, ga je op zoek naar een geschikte plek waar je de brief kunt verbranden. Besef dat je met de verbranding letterlijk afscheid neemt van de dingen die er in staan. Iedereen reageert er weer anders op. De één viert het met een glas wijn, de ander wordt juist heel verdrietig. Alles is goed. Laat het over je heen komen en kijk vooruit.

BRON: http://paranormaal.blog.nl/general/2014/10/03/rituelen-verbandingen-van-fotos-brieven

Ik vind het geen ritueel nog iets paranormaal, want het kan helpen om iets los te laten. Men kan iets opschrijven er even op blijven denken en dan zeg ik laat het los ik laat het meenemen met de vlammen de rook of het water. Doordat kan soms iemand sneller iets loslaten. 

AUM NAMASTE BOEDDHA BRUNO
Om Shanthi,
spiritueel en het aardse moet men kunnen verbinden

http://users.telenet.be/Boeddha_Bruno/

AUM MANI PADME HUM