Menstruatie voor dummies: zijn vrouwen echt chagrijniger tijdens hun regels?

Vrouwen en maandstonden: het is een onderwerp waarover veel clichés verspreid worden. Toegegeven, wij dames durven wel al eens onze regels als excuus gebruiken voor onze stemmingswisselingen. Dat laatste leugentje om bestwil zou wel eens van de tafel kunnen geveegd worden, zo vroegen de makers van ‘asap science’ op YouTube zich af of vrouwen écht zo ambetant zijn door hun maandstonden.

Hoe graag we ook zouden willen dat mannen eens hetzelfde ervaren als vrouwen tijdens hun menstruatie, blijft het een probleem waarmee enkel dames maandelijks geconfronteerd worden. Buikpijn, een zere rug, een ongemakkelijk gevoel: het hoort er gewoon bij. Vaak krijgen dames ook het verwijt naar hun hoofd geslingerd dat ze ‘ambetant’ zijn omdat ze weer hun regels hebben. Echter blijken vooral de voorafgaande dagen een ware hel voor vrouwen: hormonen die door het lichaam gieren en hun effect op de gemoedstoestand niet missen, we kunnen het beter allemaal verklaren door het PMS-syndroom en onze hormonen.

BRON: http://www.hln.be/hln/nl/33/Fit-Gezond/article/detail/2070142/2014/09/29/Menstruatie-voor-dummies-zijn-vrouwen-echt-chagrijniger-tijdens-hun-regels.dhtml

Het is het eerste wat een man meestal zegt. Het is de tijd van de maand weer zeker, ik zal je me rust laten want de rode vlag hangt weer buiten zeker.
Kijk dat maakt een vrouw alleen maar chagrijniger. Omdat het lichaam of beter gezegd de hormonen veranderen en een vrouw kan dan even anders over komen. Maar eigenlijk is het voor hen gewoon de rust vinden. Maar als ze dan nog naar hun hoofd geslingerd krijgen dat het weer zover is dat is niet leuk.

AUM NAMASTE BOEDDHA BRUNO
Om Shanthi,
spiritueel en het aardse moet men kunnen verbinden

http://users.telenet.be/Boeddha_Bruno/

AUM MANI PADME HUM