Waarom een vrouw giga roze bloemen op haar borsten laat tatoeëren

De 47-jarige Molly Ortwein overleefde borstkanker. Om dit hoofdstuk van haar leven af te sluiten liet ze allebei haar borsten tatoeëren – en niet met een lullig bloemetje. Het duurde in totaal zeven uur om de tatoeage te zetten. Molly koos voor Braziliaanse bloemen, omdat ze al altijd al gefascineerd is geweest door Brazilië. De roze bloemen op haar borsten zorgen ervoor dat zij weer verder kan met haar leven.

Molly liet allebei haar borsten amputeren om de kans uit te sluiten dat ze opnieuw borstkanker zou krijgen. Ze heeft wel een reconstructie operatie gehad en liet borstimplantaten zetten, zodat ze nog wel iéts van borsten zou hebben. Ze koos voor deze tatoeages omdat ze niet elke dag aan haar lelijke littekens herinnerd wil worden. Speciaal voor haar werd er een prachtig ontwerp gemaakt en werd de tattoo gratis gezet, door P.INK. Dat is een non-profit organisatie waar tatoeëerders bij zijn aangesloten om vrouwen na borstkanker gratis te tatoeëren, indien zij dat willen.

BRON: http://www.vrouwen.nl/view/112742/Waarom+een+vrouw+giga+roze+bloemen+op+haar+borsten+laat+tatoe%C3%ABren

Je bent zo gelukkig als vrouw dat je borstkanker overwonnen hebt. Je mag je borsten behouden of je krijgt een prothese borsten, en je kan van je vrouwelijke rondingen genieten. Dan wil je soms iets heel speciaals. En dat laat deze vrouw tonen. 
Echt respect hiervoor.

AUM NAMASTE BOEDDHA BRUNO
Om Shanthi,
spiritueel en het aardse moet men kunnen verbinden

http://users.telenet.be/Boeddha_Bruno/

 

AUM MANI PADME HUM