Oproep aan vrouwen: draag geen make-up donderdag

Echte schoonheid zit vanbinnen, dat beweert de Nederlandse Brandwonden Stichting. Om die boodschap extra te onderstrepen roept de stichting vrouwen op om 18 september de hele dag geen make-up te dragen.

Vrouwen die het aandurven mogen hun make-up-loze gezicht op ‘no make up day’ delen via social media. Het doel hiervan is vrouwen met brandwonden, wijnvlekken of andere huidaandoeningen ‘een geweldige dag te geven’.

De Nederlandse actrice Pip Pellens heeft toegezegd aan de actie mee te doen. Andere lokale sterren als Irene van der Laar, Linda de Mol, Manuela Kemp, Patty Brard, Dominique van Hulst en Victoria Koblenko lieten zich al zonder make-up fotograferen voor vrouwenblad Linda. En jij, ga jij Nederlandse slachtoffers steunen?

BRON: http://www.nina.be/nina/nl/2203/Beauty/article/detail/2048716/2014/09/12/Oproep-aan-vrouwen-draag-geen-make-up-donderdag.dhtml

Schoonheid schuilt niet achter kleding achter make-up. Schoonheid komt vanuit de binnenkant vanuit het lichaam en dan straalt men. Men voelt het en het wordt gevoeld. Ga eens zonder make-up de deur uit en durf jezelf te laten zien zoals je bent. 
Ik sta achter deze actie zeker weten, maar men zou het gewoon als vrouw meer moeten doen, je gezicht zal er ook gezonder uit gaan zien. Want niet alle vrouwen reinigen hun gezicht behoorlijk ’s avonds en dan krijgt men kleine probleempjes. 
En vrouwen het is zo mooi puur natuur. 

AUM NAMASTE BOEDDHA BRUNO
Om Shanthi,
spiritueel en het aardse moet men kunnen verbinden

http://users.telenet.be/Boeddha_Bruno/

 

AUM MANI PADME HUM