Deze vrouwen tonen hoe borsten er in het echt uitzien

Afbeeldingsresultaat voor echte borsten

Als vrouw heb je wel altijd wat aan te merken op je borsten en is het soms moeilijk om van ze houden zoals ze zijn. Te groot, te klein, te slap, te asymmetrisch,… Het zijn allemaal gedachten die misschien wel al eens door je hoofd hebben gespookt. Toch zijn borsten op zich echt prachtig en maakt het niet wat je paar heeft doorgemaakt: ze vertellen namelijk een heel verhaal.

Laura Dodsworth, een Britse fotografe, weet welke gedachten door het hoofd van vrouwen spoken wanneer het aankomt op hun lichaam. Met haar project ‘Bare reality’ wil ze dan ook talloze ogen doen openen. In een video vertelt Dodsworth hoe ze honderd vrouwen fotografeert die tonen hoe echte borsten eruitzien.

De aanleiding van project is haar persoonlijke interesse in hoe borsten getoond worden door de media. “We zien overal borsten, maar weten nooit welke gevoelens vrouwen koesteren wanneer ze hun paar elke dag zien. Vaak worden er onrealistische foto’s verspreid die vrouwen én mannen onrealistische beelden voorschotelen. We moeten de zeepbel doorprikken: borsten hebben vaak niet de perfecte vorm (als die al bestaat) maar maken wel deel uit van het leven van een vrouw.”

Vaak vertellen ze dan ook een heel verhaal: littekens of amputaties, het zijn allemaal aanwijzingen die refereren naar de realiteit. Vrouwen hoeven zich er ook helemaal niet over te schamen, ze moeten gewoon leren om van hun borsten te houden zoals ze zijn.

BRON: http://www.goedgevoel.be/gg/nl/11/Psychologie/article/detail/2044029/2014/09/08/Deze-vrouwen-tonen-hoe-borsten-er-in-het-echt-uitzien.dhtml

Geen enkele vrouw heeft dezelfde borsten nog blijven ze heel het leven mooi. Door ouder worden of kinderen op de wereld te zetten gaan borsten veranderen waar men niet veel tegen doen kan. En in het slechtste geval door borstkanker kan een vrouw haar wereld helemaal omslagen. 

Gerelateerde afbeelding

AUM NAMASTE BOEDDHA BRUNO
Om Shanthi,
spiritueel en het aardse moet men kunnen verbinden

http://users.telenet.be/Boeddha_Bruno/

 

AUM MANI PADME HUM