Indiase vrouw mishandeld en gekneveld na ‘hekserij’

 “Nooit eerder een dergelijk onmenselijk incident gezien”

Een 60-jarige vrouw is het Indiase dorp Odisha bont en blauw geslagen en daarna naakt aan een elektriciteitspaal vastgebonden omdat ze een heks zou zijn. Dorpsbewoners beschuldigden de vrouw ervan hekserij te hebben toegepast op een 18-jarige zieke jongen. De jongen overleed aan de gevolgen van malaria.

“We hebben de vrouw gered en naar het ziekenhuis gebracht. Ze heeft ernstige verwondingen en verkeert in kritieke toestand”, zo liet de politie maandag weten. “Ik heb tijdens de dertig jaar dat ik hier werk nog nooit eerder een dergelijk onmenselijk incident gezien.”De vrouw werd twaalf uur lang vastgebonden. De autoriteiten onderzoeken de zaak. Vrouwen de stempel ‘heks’ geven en aanvallen en vermoorden is niet ongewoon in sommige delen van India. Hoewel het bij wet verboden is, komt het met name bij lokale stammen vaak voor.In 2013 werden 160 mensen vermoord na een letterlijke heksenjacht. In 2012 waren dat er 201.

BRON: http://www.hln.be/hln/nl/960/Buitenland/article/detail/1976168/2014/07/30/Indiase-vrouw-mishandeld-en-gekneveld-na-hekserij.dhtml

Waar halen mensen het in hun hoofd om zo iets gruwelijk te doen. Maar goed wat is in sommige mensen hun ogen hekserij. Als je alternatief bezig bent dan ben je niet als andere en wordt je in het hokje van hekserij geplaatst.

AUM NAMASTE BOEDDHA BRUNO
Om Shanthi,
spiritueel en het aardse moet men kunnen verbinden

http://users.telenet.be/Boeddha_Bruno/

AUM MANI PADME HUM