“Kanker bestaat al zo lang als er leven op aarde is”

Wie dacht dat kanker iets van de laatste eeuwen was, heeft het mis. Volgens een recent onderzoek zou kanker al bestaan sinds er multicellulair leven op aarde is vastgesteld.

“Kanker zal daardoor ook nooit uitgeroeid worden”, beweert hoofdonderzoeker Thomas Bosch van de Duitse Kiel Universiteit. Zijn onderzoeksresultaten werden onlangs in het medische tijdschrift Nature Communications gepubliceerd.

Volgens het onderzoek zou Bosch erin geslaagd zijn om kanker terug te brengen tot de eerste tekenen van multicellullair leven. Volgens Bosch waren de tumoren die toen ontwikkeld werden bovendien van dezelfde structuur als degenen die vandaag de dag nog worden gevonden in het menselijke lichaam.

“In de jaren ’70 beweerden onderzoekers nog dat er uiteindelijk een blijvende remedie zou komen tegen kanker, waardoor mensen niet tumoren zouden krijgen. Dat is onmogelijk. De tumoren zijn iets wat al bestond nog voor de mensheid er was, en zal er ook na de mensheid nog zijn.”

BRON: http://www.vandaag.be/lifestyle/152763_kanker-bestaat-al-zo-lang-als-er-leven-op-aarde-is-.html

Het heeft altijd bestaan maar vroeger zullen ze het een andere naam gegeven hebben en geen weet gehad hebben dat het een uitzaaiing was. Er stierven dan ook meer mensen aan dan nu. De wetenschap is er zeker op vooruit gegaan, alleen is het soms niet voor iedereen gunstig. En kan het voor heel wat mensen een financieel probleem zijn, en zelfs een sociaal probleem geven.

AUM NAMASTE BOEDDHA BRUNO
Om Shanthi,
spiritueel en het aardse moet men kunnen verbinden

http://users.telenet.be/Boeddha_Bruno/

AUM MANI PADME HUM