Voorkom rimpels en hangborsten in je slaap

We hebben allemaal onze uitverkozen slaaphouding, maar wist je dat enkel rugslapende vrouwen zichzelf maximaal beschermen tegen rimpels en hangborsten? Deze infografiek bracht de voor- en nadelen van de meest voorkomende posities bij elkaar. Wij zetten alles voor jou kort op een rij.

Rug
Het enige grote nadeel van slapen op je rug is dat het snurken behoorlijk in de hand werkt. Daartegenover staat dat rugslapers hun kans op rimpels en hangborsten minimaliseren, net als zure reflux.

Zij
Zijslapers kampen dan weer vaker met schouder- en heuppijn én werken het hangen van de borsten en het krijgen van rimpels in de hand. De andere kant van de medaille is dat snurken vermindert en de bloedsomloop gestimuleerd wordt. Zwangere vrouwen krijgen niet voor niets de raad om op hun linkerzij te slapen, liefst met een kussen tussen de knieën.

Buik
Hoewel op je buik slapen de overlast door gesnurk eveneens verzacht, is het net als bij zijslapers niet fantastisch voor wie als de dood is voor rimpels en hangborsten. Verder lopen buikslapers ook een groter risico op nek- en rugpijn.

BRON: http://www.nina.be/nina/nl/2203/Beauty/article/detail/1926724/2014/06/23/Voorkom-rimpels-en-hangborsten-in-je-slaap.dhtml

Onze slaaphouding kan heel wat problemen veroorzaken en zeker pijnlijke die we allemaal wel eens kennen denk ik.

AUM NAMASTE BOEDDHA BRUNO
Om Shanthi,
spiritueel en het aardse moet men kunnen verbinden

http://users.telenet.be/Boeddha_Bruno/

AUM MANI PADME HUM