Getest: de beste strapless bh’s voor vollere boezems

© thinkstock. Draag deze zomer zorgeloos halterjurkjes.

 

Iedereen wil graag pronken met een mooi gekleurde huid in de zomer, maar die vervelende aftekeningen van onze bh in dat fleurige, strapless jurkje kunnen we missen als kiespijn. Een beha zonder bandjes is de voor de hand liggende oplossing, behalve als je een wat vollere boezem bezit. Een strapless bh die je borsten effectief op hun plaats houdt, goed zit en ook nog eens mooi is, is zo zeldzaam als een café zonder bier. Gelukkig nam Charlotte Kemp voor de Daily Mail de taak op zich om een hele resem exemplaren te passen. Wij geven een overzicht van de toppers.

© Wonderbra
© Marks&Spencer
© Prima Donna

Een strapless beha is onvergeeflijk. Alle foutjes die bij een gewone bh nog wat verdoezeld blijven, komen zonder bandjes sterk naar voor. Zorg er dus voor dat je zeker de juiste maat hebt, en laat je zeker regelmatig opmeten. Je cupmaat is immers, net als de rest van je lichaam, aan verandering onderhevig. Bij een strapless exemplaar wordt je hele gewicht gedragen door de band op je rug, dus zorg zeker dat deze extra stevig zit. Ga desnoods voor een maatje kleiner. Je bh zal immers wat uitrekken naarmate hij ouder wordt.

De prijs voor de beste lift ging naar de Wonderbra Ultimate Strapless Lace Up, met de nadruk op wonder. Dit stevig staaltje ingenieuze techniek, dat ook in een witte versie bestaat, houdt de borsten goed hoog en geeft ook nog eens een mooigevormd decolleté. Het merk heeft ook duidelijk begrepen dat het oog ook wat wil, en gaf de bh een sierlijke, kanten tekening mee. Wij zijn er alvast helemaal weg van.

De meest glamoureuze bh bleek de Black Ultimate Long Line Body Solutions Strapless van Marks&Spencers. Of hoe een bh ook zeer mooi kan zijn. De lange lijn creëert een mooi buste, die met de vier haakjes ook nog eens zeer stevig zit. De bh is ook multifunctioneel en kan eveneens met bandjes gedragen worden. Opgelet: de grootte gaat jammer genoeg maar tot een E-cup.

Wie aan België denkt, denkt aan frietjes, chocola en manneke pis, maar eigenlijk zou Van de Velde ook in dat lijstje moeten staan. Merken als Prima Donna (Twist) en Marie Jo zijn voor heel wat vrouwen een godsgeschenk, en dat begint ook het buitenland te beseffen. De bh die volgens de Daily Mail het best scoorde op alle vlakken, was de Perle Strapless BH van Prima Donna. Een mooie vorm, een goede lift, een veilig gevoel en nog comfortabel ook. Ook deze bh kan met bandjes gedragen worden. Echt goedkoop is ie niet, maar kwaliteit kost nu eenmaal geld, en je boezem is het waard.

BRON: http://www.goedgevoel.be/gg/nl/9/Gezondheid/article/detail/1923105/2014/06/20/Getest-de-beste-strapless-bh-s-voor-vollere-boezems.dhtml

Een vrouw wil pronken en dat kan ze door haar boezem tot zijn recht te laten komen. Heel veel mensen niet alleen mannen kijken naar de vrouw met de volle boezem. Zeker als men een diepe decolleté heeft. Als men dan niet sterk in de schoenen staat, staat een persoon niet in je ogen te kijken maar naar je borsten. En daar moet je dan wel tegen opgewassen zijn als vrouw.
En men zegt altijd dat het de man is die naar de borsten van een vrouw krijgt, maar als ik het bekijk als ik in een vergadering zit met heel wat vrouwen dan kijken die even goed naar die borsten van de ander. Het nadeel ervan is het gepraat achteraf door oordelen of veroordelen die iemand heeft.

AUM NAMASTE BOEDDHA BRUNO
Om Shanthi,
spiritueel en het aardse moet men kunnen verbinden

http://users.telenet.be/Boeddha_Bruno/

AUM MANI PADME HUM