850 euro voor selfie vagina Heleen van Royen

Heleen van Royen tijdens de opening van haar expositie Selfmade in het Letterkundig Museum in mei. Op de tentoonstelling zijn meer dan 200 fotografische zelfportretten van de schrijfster te zien. © ANP Kippa.

Op Catawiki heeft een bieder 850 euro betaald voor een selfie van de Nederlandse schrijfster Heleen van Royen. Het zelfportret, groot afgedrukt op fotopapier, is een van de foto’s van de schrijfster die op de veilingsite onder de hamer gaan.

Bij de foto Duisternis (3), waarop Van Royen naakt en wijdbeens op de vloer zit, heeft ze het volgende geschreven: “Dit mag niet. Dit hoort een vrouw niet te doen. Juist daarom maakte ik deze foto. De schaamte voorbij. Onderzoekend, roekeloos en lichtelijk geïrriteerd. Omdat zo veel vrouwen zo veel niet mogen. Fuck it. Stenig me maar, als je durft.”

Mensen die de foto’s ook op groot formaat willen aanschouwen, kunnen tot en met 7 september terecht in het Nederlandse Letterkundig Museum in Den Haag. Daar worden meer dan 200 fotografische zelfportretten van Heleen geëxposeerd. De tentoonstelling heet Heleen van Royen: Selfmade.

BRON: http://www.hln.be/hln/nl/924/Showbizz/article/detail/1923383/2014/06/19/850-euro-voor-selfie-vagina-Heleen-van-Royen.dhtml

Heleen van Royen met beaver-shot op Twitter

Van Heleen van Royen zijn we wel wat gewend. Ook qua naaktheid.

Er loopt op dit moment een expositie van haar selfies in het Letterkundig Museum en op z’n zachtst gezegd is ze op veel foto’s nogal luchtig gekleed.

Maar de succesvolle auteur gaat voor een tweede serie. Die geeft letterlijk en figuurlijk nog meer inkijk. Sterker nog: the full monty……….

Op een foto van vanmiddag op haar Twitter-account zit op haar blote billen op de plavuizen met een paarse top aan, niks meer, niks minder en het uitzicht op haar kroonjuweel is vrij direct.

Ze is inmiddels bezig met haar tweede deel van het boek Selfmade Selfies, waar in ze al een reportage plaatste van al haar selfies op Instagram.

Hellen plaatste de volgende tekst bij de foto: ‘Dit mag niet. Dit hoort een vrouw niet te doen. Juist daarom maakte ik deze foto. De schaamte voorbij. Onderzoekend, roekeloos en lichtelijk geïrriteerd. Omdat zoveel vrouwen zoveel niet mogen. Fuck it. Stenig me maar, als je durft.’

Afbeeldingsresultaat voor heleen van royen

BRON: http://seks.blog.nl/celebs-seks/2014/06/19/heleen-van-royen-met-beaver-shot-op-twitter

Eigenlijk heb ik voor dit wel heel veel respect. Dat iemand zo iets gewaagd durft te laten zien en toch nog respect heeft. Zeker hoe ze de tekst uitzoekt bij elke selfie.
Maar het is natuurlijk ook voor jezelf weten dat je zoiets maar niet moet gaan doen en dat maar overal gaan posten.

AUM NAMASTE BOEDDHA BRUNO
Om Shanthi,
spiritueel en het aardse moet men kunnen verbinden

http://users.telenet.be/Boeddha_Bruno/

AUM MANI PADME HUM