Vrouw laat zien dat er ook een positief verhaal zit achter abortus

Emily Letts is een 25-jarige vrouw die raadgeefster is in een abortuskliniek, zij praat eerst met de vrouwen die mogelijk abortus willen plegen. Alleen zijn de rollen nu omgedraaid en is zij degene die haar ongeboren kind wil laten weghalen. Achteraf plaatste zij een video van de hele operatie op het internet om te laten zien dat er ook een positief abortusverhaal bestaat, maar niet iedereen is overtuigd.

Emily Letts was drie weken ver, toen ze ontdekte dat ze zwanger was. De meeste vrouwen barsten dan in tranen uit van puur geluk, maar Emily niet, zij was nog niet klaar voor kinderen. Daarom maakte Emily een afspraak  in ‘Cherry Hill Women’s Centre’ in New Jersey, dezelfde kliniek waar zij als raadgeefster werkt. Die dag zou ze ook haar hele verhaal filmen en later op youtube plaatsen.

De juiste beslissing
In de video legt Emily uit dat ze goed heeft nagedacht over haar beslissing en dat ze helemaal nog niet klaar is voor kinderen. Ze voelt haar ook gezegend met de mensen rondom haar die haar volledig steunen. Dat bleef ze steeds herhalen, ook tijdens de operatie liet ze haar dokters weten: “Ik krijg zo veel steun. Ik ben zo een gelukkige vrouw.”

Het is gedaan
Van zodra de abortus is uitgevoerd, klinkt ze heel opgelucht en vooral heel vrolijk: “Het is gedaan. Yay!” Helemaal op het einde van haar videodagboek wendt ze zich tot de camera en zegt: “Ik ben geen slecht persoon en voel me helemaal niet verdrietig. Ik voel me goed door het feit dat ik nu weet dat ik een kind kan maken. Ik kan een leven ter wereld brengen. Ik weet dat ik er goed aan heb gedaan omdat het net de juiste beslissing was voor mij en niet voor iemand anders.”

Schuldgevoel
Emily wil aantonen dat een abortus helemaal niet zo beangstigend is als dat we allemaal denken. “Ik had ook gewoon een pil kunnen slikken maar toch koos ik voor de operatie om duidelijk te maken dat dit helemaal niet zo gevaarlijk is, want er is geen enkele film beschikbaar waarin we zien hoe een vrouw zo’n operatie ervaart. En geloof me ik heb veel vrouwen gezien in de kliniek die na de operatie een enorm schuldgevoel hadden en maar bleven wenen, en uiteraard is dat niet abnormaal maar dat is bij mij net niet het geval. Je doet zoiets omdat het net de juiste beslissing is voor jezelf.”

Toch is niet iedereen blij met haar verhaal en dat is te merken op het sociale media. Vele organisaties en mensen spreken haar aan als een moordenaar en begrijpen niet dat ze gelukkig kan zijn met haar beslissing. Ze begrijpen niet dat als ze toch geen kinderen wil, waarom ze dan geen voorbehoedsmiddelen heeft gebruikt.

BRON: http://www.goedgevoel.be/gg/nl/650/Abortusverwerking/article/detail/1877571/2014/05/06/Vrouw-laat-zien-dat-er-ook-een-positief-verhaal-zit-achter-abortus.dhtml

Hoe kan je zo praten of zoiets schrijven????
Wanneer men de pret heeft gehad en je gaat dan over naar dit dan vind ik het moord zoals hier te lezen is in het laatste stukje.Als het komt door een negatieve situatie dan breng ik er begrip voor op. Maar dan nog zo het laten uitschijnen dat abortus zomaar even kan met wat ben je dan bezig.

Wat vinden jullie hiervan.
Hier zou ik graag toch een discussie willen over voeren, en niet alleen vanuit de lezers van mijn blog maar ook misschien om een link te plaatsen op jullie blog en zo te kijken wat anderen ervan vinden.

AUM NAMASTE BOEDDHA BRUNO
Om Shanthi,
spiritueel en het aardse moet men kunnen verbinden

http://users.telenet.be/Boeddha_Bruno/

AUM MANI PADME HUM