Vergeet balsem: hiermee verzorg je lippen het best

Wist je dat lippenbalsem moet onderdoen voor de tepelzalf die borstvoedende mama’s inzetten tegen pijnlijke kloven? De vette crème is perfect voor de delicate huid op je lippen. Ontdek hier waarom.

Droom je van hemels zachte, diep gehydrateerde lippen? Dan is tepelzalf helemaal iets voor jou. De voedende crème wordt ingezet om huidirritatie bij kersverse mama’s te genezen, wat ze krachtiger maakt dan traditionele lippenbalsems. Als extra bonus mogen we jou vertellen dat deze zalfjes zo goed als altijd 100 procent natuurlijk zijn. Wie niet helemaal overtuigd is, moet de proef maar gewoon op de som nemen.

BRON: http://www.goedgevoel.be/gg/nl/312/Lipverzorging/article/detail/1831329/2014/03/27/Vergeet-balsem-hiermee-verzorg-je-lippen-het-best.dhtml
Veel lippen balsems die men koopt zitten of kunnen bepaalde producten bevatten die soms irriteren aan de lippen. Of wel maak je die lippen balsem zelf of wel natuurlijk deze zelf. Want ook deze is heel vettig en op basis van zuivere olie of vaseline. Dat toch heel goed is voor de lippen. En je lippen voeding geeft zeker in de winter of dat men gescheurde randjes heeft.

AUM NAMASTE BOEDDHA BRUNO
Om Shanthi,
spiritueel en het aardse moet men kunnen verbinden

http://users.telenet.be/Boeddha_Bruno/

 

AUM MANI PADME HUM