Mythes over masturberende vrouwen

In een rake YouTube-video van The Frisky doen ze er geen doekjes om. De grootste misvattingen over mastuberende vrouwen – veelal in de hoofden van mannen – moeten eraan geloven. We zetten de mythes eventjes op een rij.

1. Fallusverslaving
Neen, sorry, (de meeste) vrouwen voelen niet de noodzaak om alles wat op een fallus dreigt te lijken inwendig uit te testen. “Hm, zou dat passen?”, is dus niet het eerste waar we aan denken als we een komkommer zien.

2. Uitgedost
We hoeven niet te strippen of ons favoriete lingeriesetje aan te trekken om te mastuberen. Vrouwen zijn dus echt niet altijd naakt of helemaal uitgedost wanneer ze zichzelf willen plezieren.

3. Penisporno
Staren naar foto’s van mannelijke geslachtsorganen komt er meestal niet bij kijken. Vrouwen fantaseren liever over een aantrekkelijke verschijning mét een penis en over alles wat ze daarmee kunnen uitspoken.

4. Groepssessie
Nope, masturberen is zelden of nooit een groepsactiviteit. Hoe zou je dat überhaupt inplannen in een avondje met vriendinnen? Tussen het schaarsgeklede kussengevecht en de chocoladefondue?

5. Dagelijkse kost
De vrouwelijke seksdrift kan extreem hard variëren, niet alleen tussen verschillende vrouwen, maar ook tijdens het leven van één vrouw. Van meermaals per dag tot weken zonder: een echte regelmaat zit er zelden in. Belangrijke factoren zijn onder meer de status van je seksleven, het moment in de menstruatiecyclus, de mentale toestand, …

6. Vingerdiep
Er zullen ongetwijfeld vrouwen zijn die ervan houden om hun vingers diep in te brengen, maar voor veel dames draait alles rond clitorale stimulatie of het gebruiken van seksspeeltjes.

7. Douchepret
Het is niet omdat de douche voor mannen vaak een uitverkoren locatie is om te masturberen, dat ook vrouwen er zo gek op zijn. Rechtstaan is niet bepaald ontspannend omdat beenkrampen op de loer liggen. Wie houdt van pret met een douchekop ligt wellicht toch liever relax in een badkuip.

BRON: http://www.goedgevoel.be/gg/nl/10/Seks-en-Relaties/article/detail/1798320/2014/02/21/Mythes-over-masturberende-vrouwen.dhtml
Zowel mannen als vrouwen denken soms heel negatief over masturberen. En al zeker dat ze in een relatie zitten. Er wordt niet veel over gesproken, en toch zie je dan weer dat heel wat vrouwen er een spelletje op na houden. Maar ook naar kinderen toe en zeker als het kind in de puberteit zit mag erover gesproken worden, en mag men zeggen dat het niet vies is of dat zoiets niet mag. Het hoort bij het menselijk leven en het kan zelfs een uitlaatklep zijn voor stress in het lichaam.

AUM NAMASTE BOEDDHA BRUNO
Om Shanthi,
spiritueel en het aardse moet men kunnen verbinden

http://users.telenet.be/Boeddha_Bruno/

 

AUM MANI PADME HUM