Familie gearresteerd na duiveluitdrijving bij vrouw (31)

Afbeeldingsresultaat voor duiveluitdrijving

De Antwerpse politie heeft een 31-jarige Turkse vrouw gered van een duiveluitdrijving. Haar familie wilde die laten uitvoeren door een Antwerpse imam omdat ze vermoedde dat de vrouw zich bekeerd had tot het christendom.

De politie slaagde er zondag in om de ontvoering van de 31-jarige F. te verijdelen in de Maasstraat in Antwerpen. Ze is van Turkse afkomst en lid van een grote familie. Haar broers en zussen dachten dat F. zich had bekeerd tot het christendom en wilden haar terug op het rechte pad krijgen met een uitdrijvingsritueel. Dat zou uitgevoerd worden door een imam uit het Antwerpse.

Omdat F. zich verzette, werd ze zwaar aangepakt en verdoofd met ether. De opgeroepen politie kwam net op tijd en sloeg meteen drie broers en een neef in de boeien. Ook tegen een andere broer en een zus werd de aanhouding gevorderd.

F. heeft intussen het ziekenhuis mogen verlaten. Het onderzoek loopt volop, ook naar de mogelijke verantwoordelijkheid van de imam.

Opmerkelijk: volgens haar ex-man zou F. zich helemaal niet hebben bekeerd. Bovendien stierf in dezelfde straat in oktober 2009 de achttienjarige Layla Hachichi aan de gevolgen van een duiveluitdrijving.

BRON:http://www.vandaag.be/binnenland/143332_familie-gearresteerd-na-duiveluitdrijving-bij-vrouw-31.html

Je merkt dat het nog steeds gebeurd. En dit omdat ze denken dat iemand zich bekeerd had. Mag men dan niet voor eigen rechten opkomen, nee niet in alle culturen zoals te lezen is.

AUM NAMASTE BOEDDHA BRUNO
Om Shanthi,
spiritueel en het aardse moet men kunnen verbinden

http://users.telenet.be/Boeddha_Bruno/

AUM MANI PADME HUM

Advertenties