Het bewijs dat vrouwen mooier zijn dan ze denken

Dit filmpje zal heel wat vrouwen een hart onder de riem steken. Hier wordt immers het bewijs geleverd dat vrouwen zichzelf vaak minder mooi vinden dan ze in werkelijkheid zijn.

Het experiment gaat als volgt: laat een forensisch artiest – een man die vijftien jaar lang robotfoto’s van misdadigers maakte op aanwijzingen van slachtoffers – een schets maken van een vrouw op basis van hoe ze zichzelf omschrijft.

Laat diezelfde artiest vervolgens een schets van diezelfde vrouw maken op grond van de aanwijzingen die hij krijgt van iemand die de vrouw recent ontmoette. De verschillen zijn verbluffend.

Vrouwen lijken de klemtoon te leggen op wat zij zelf als hun minder fraaie fysieke kenmerken ervaren: sproeten, een uitgesproken kin, een groot voorhoofd. Anderen, zo blijkt, zien andere kenmerken, en het resultaat van hun waarneming oogt ook voor de vrouw in kwestie “vriendelijker, mooier, slanker, gelukkiger”.

Conclusie? Probeer eens door de ogen van een ander te kijken, je zal jezelf op slag een pak aantrekkelijker vinden. Omdat je dat ook bent.

BRON: http://www.goedgevoel.be/gg/nl/9/Gezondheid/article/detail/1747733/2013/11/27/Het-bewijs-dat-vrouwen-mooier-zijn-dan-ze-denken.dhtml

Mooi zijn straal je uit vanuit je binnenkant en dat vergeten heel wat mensen en zeker vrouwen. Die eigenlijk heel veel bezig zijn met zichzelf af te keuren. Want ze vinden altijd wel iets. Maar wat ze niet zien, is hoe ze er echt of daadwerkelijk uit zien. En als je dan even het filmpje goed bekijkt dan zien je hoe emotioneel ze worden als ze zichzelf zien. En dan nog door iemand die de persoon niet ziet en zo door zijn gevoel hen tekent.
Zo zie je dat een vrouw snel een slecht zelfbeeld krijgt en maakt.

AUM NAMASTE BOEDDHA BRUNO
Om Shanthi,
spiritueel en het aardse moet men kunnen verbinden

http://users.telenet.be/Boeddha_Bruno/

AUM MANI PADME HUM