Je verbonden voelen.

verbondenheid rainbowbridge

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Soms hoor je wel eens zeggen ik voel me verbonden met een ander. Die niet gekend is in het werkelijke leven, ook soms wel. Wat wordt nu verstaan onder het verbonden zijn.

Aanvoelen is er een belangrijke factor van

Weten wat de ander doet zonder het eigenlijk echt te weten.

Nu zullen we het allemaal wel kennen, als we iemand goed kennen of in een gezin, neem je kinderen maar hoe je die soms kan aanvoelen hoe je daar verbonden mee kan zijn.

Maar ik wil het meer hebben over een verbondenheid die niet nauw aan je zijde staat.

Ergens zijn we allemaal verbonden met iets of iemand. Maar voelen we het niet allemaal en kunnen we ook geen link leggen. Omdat het gevoel het niet echt toelaat. Daar draait het eigenlijk om, om je gevoel aan te voelen.

Denk maar eens bij jezelf.

Als je aan iemand denkt, en plots gaat de telefoon en hoor je dat die persoon aan de telefoon hangt. Ja ik hoor het al zeggen dat is toeval. Maar mensen sta dan stil bij dat woord toeval. Het valt je toe op dat moment dat je ergens verbonden mee voelt. Het zou je niet toevallen als dat niet zo is.

Nog zo een is, en zeker ook om eens zelf uit te proberen.

Je zit ergens tram, bus, op café en je gaat maar je hart chakra je opentend een koord en je stuurt deze naar de persoon die ergens zit. Als het goed zit zal je merken dat na enkele tijd de persoon zich zal omdraaien en zelfs een gesprek kan aanknopen.

Ons gevoel en voornamelijk ons hart en dan om het met nog een mooier woord te verwoorden ons hart chakra en zonnevlecht kunnen heel wat zenden. Ook onze wortel chakra kan een hoge verbinding leggen, als ook ons kruin chakra.

Zo merk je dan ook op dat toch heel wat van ons lichaam in werking wordt gesteld door het woord verbonden voelen en zijn. Doordat men gaat zenden (gevoel afgeven) ga je een verbinding leggen, op dat moment kan je heel wat aanvoelen. Je voelt een maar je zend ook uit en dat maakt dat je een energiekoord legt van jou naar de ander. Het kan zover gaan dat je eigenlijk een communicatie kan doen zonder woorden. Raar, ja het is raar maar het bestaat. Heel wat mensen spreken over een hooggevoeligheid en ook deze kunnen dat soms sneller voelen als een gewoon persoon. Maar als de gewone persoon zich erover openstelt zal hij het ook perfect kunnen aanvoelen. Zeker als men in een rustmoment zit of dat men in een meditatie gaan met in gevoel de persoon of het voorwerp of dier. Want je mag niet vergeten je kan je ook verbonden voelen met een dier een voorwerp dat je nauw aan het hart ligt.

Nu krijg ik soms de vraag wel eens; ik voel zoveel als ik aan deze denk en voel ook een hele harde verbondenheid ermee. Ik denk dat het mijn tweelingziel is. Mensen een tweelingziel voor je dat aanvoelt voor je daar een verbondenheid mee voelt gaan er heel wat jaartjes over heen, en dan is het nog niet gezegd dat je deze in dit leven tegen zal komen. Omdat het heel complex ligt en er toch heel wat dan door je heen gaat. We mogen dan ook niet vergeten dat het niet altijd een gelukkig gevoel zal geven. Want mocht je hem of haar ontmoeten dan zit de kans erin dat je niet echt dat kan delen wat echt deelbaar is. Dan kunnen er heel wat emoties komen pijnen en gemis. Maar over tweelingzielen kan je nog heel wat lezen op mijn blog.

Zelf ben ik dan ook altijd voorzichtig als mensen zeggen ik voel me verbonden. Soms durf ik dan wel eens zeggen; ja ik ook met Boeddha maar dan niet met de persoon zelf maar met zijn levensvisie. Dat zet ze soms aan het denken dan.

Wanneer men zich dan daadwerkelijk kan verbinden en je komt elkaar tegen dan voel je de aantrekkingskracht van aanraking. Die je op een moment al zelf gevoeld hebt. Woorden zijn dan niet nodig het lichaam spreekt dan volledig. En men voelt gelijk eigenlijk de aantrekkingskracht.

Maar wat merkt men ook als men het gevoel hebt verbonden te zijn, de aanraking. En aanraking hoeft hier weer niet letterlijk genomen te worden alhoewel het wel kan maar dan meer specifiek gevoelsmatig. Dit kan dan gaan van een aandachtsaanraking, om de persoon ergens aandacht aan te schenken, helende aanraking om de persoon zichzelf te laten helen, een omarming of schouderklopje. Deze gevoelens kunnen allemaal tot stand komen door een verbondenheid te leggen of te voelen.

Over aanraking kan je dan ook meer lezen op mijn blog.

In een droom komt het soms voor dat je een verbondenheid gaat leggen voelen met een gekende persoon. Als het zo in een droom voorkomt moet je eens gaan kijken voor jezelf wat die persoon je duidelijk wilt maken. Daardoor krijg je in de droom dat gevoel verbonden te zijn. Dit kan soms heel wat van belang hebben om dat inzicht in te zien of aan te voelen.

Verbondenheid

Eenheid

Een geheel

Dat is wat het gevoel je geeft

Verbondenheid

Voelen

Denken

Dat is wat je gedachte in je lichaam teweeg kunnen brengen naar je gevoel.

Hoe meer men met iets verbonden is vanuit gevoel zal men het aanvoelen.

Hoe meer men met iets verbonden is in gedachte kan het je pad kruizen.

Mijn hoop leg ik nu dat mensen het lezen en een verbondenheid mogen voelen.

AUM NAMASTE BOEDDHA BRUNO
Om Shanthi,
spiritueel en het aardse moet men kunnen verbinden

http://users.telenet.be/Boeddha_Bruno/

 

AUM MANI PADME HUM