De laatste verrader van je echte leeftijd: je knieën

© Thinkstock.

Dankzij botox, fillers en facelifts kunnen rijke dames hun echte leeftijd steeds beter verstoppen. Hun gezicht ziet er jong uit, maar hun ledematen verraden hun ware leeftijd. Hierdoor worden ingrepen om de handen te verjongen steeds populairder, nu moeten ook knieën jonger lijken dankzij plastische chirurgie.

Demi Moore liet haar knieën door de plastische chirurg onder handen nemen. © photo news.

De knielift is geen nieuwe procedure, actrice Demi Moore onderging dit al in 2006, zo wilde ze het verlies aan elastische vezels, collageen en spiermassa beperken bij het verouderen. Plastische chirurgen melden nu dat het steeds populairder wordt bij de gewone vrouw.

“Onafhankelijk van hoe jong je gezicht ook lijkt, je knie verraadt je echte leeftijd. De rimpels op dit lichaamsdeel zijn zoals de kringen van een boomstronk. Littekens zijn hier echter moeilijker te verdoezelen omdat de huid hier constant strak trekt en dan weer losser zit. Denk maar aan hoe moeilijk het is om een pleister om je knie te houden.”

Wie niet bereid is onder het mes te gaan voor jongere knieën, kan zijn huid hier regelmatig scrubben, hydrateren en zelfs masseren, zodat dit lichaamsdeel samen met je gezicht jong bljift.

BRON: http://www.hln.be/hln/nl/40/Style/article/detail/1632664/2013/05/14/De-laatste-verrader-van-je-echte-leeftijd-je-knieen.dhtml

Niet alleen de knieën verraden je leeftijd maar ook je handen en voeten. Ook moeten we niet vergeten dat op een bepaalde ouderdom onze huid ook dunner wordt. Ook dat laat dan weer zien hoe het gesteld is met je leeftijd. Maar mensen is het niet zo dat iedere leeftijd zijn charmes heeft? En dat we toch vrede moeten nemen met hoe ons lichaam mee oud wordt. En ja je zou correcties kunnen laten uitvoeren, maar wie heb je daarmee liggen.
Het is net als vrouwen heel wat make-up smeren om er jonger uit te zien of beter. Maar als ze ’s morgens opstaan zie je de ware ik ervan. En eigenlijk is dat ook zo met het lichaam.