De mooiste rondingen aller tijden (volgens de Britten)

© getty. Kelly Brook, Marilyn Monroe, Raquel Welch, Sophia Loren en Jayne Mansfield

 

Om de nieuwe Peugeot RCZ sportcoupé in stijl te lanceren, ging men bij 2.000 Britse mannen en vrouwen na welke vrouw de mooiste rondingen aller tijden op haar palmares mag schrijven. Meer dan 50 jaar na haar dood blijkt Marilyn Monroe nog steeds onklopbaar. Zo wist ze onder meer de veelbesproken curves van Kelly Brook, Christina Hendricks en Kim Kardashian te overtroeven.

Marilyn Monroe blijft ook 50 jaar na haar dood dé vrouw met de mooiste curves.
Marilyn Monroe blijft ook 50 jaar na haar dood dé vrouw met de mooiste curves. © getty

Hoewel de schaarsgeklede lijven vandaag de dag rond onze oren geslingerd worden, blijven klassieke schoonheden als Marilyn Monroe, Raquel Welch en Sophia Loren meer indruk maken, althans voor onze Britse buren.

Curves
Uit de rondvraag van Peugeot blijkt dat zes op de tien rondingen verkiest boven magere silhouetten. Terwijl mannen vooral vallen voor de billen en de borsten, draait het voor vrouwen allemaal rond de taille.

“Het onderzoek toont aan dat de curve nooit aan populariteit moet inboeten. Er is niemand die voluptueuze lichaam van Marilyn Monroe kan evenaren. Ze had het allemaal: stijln klasse en genoeg aantrekkingskracht om mannen en vrouwen voor generaties te prikkelen”, stelt Boris Reinmoller, ontwerper van de wagen.

De top vijf van de meest memorabele rondingen ziet er zo uit:

1. Marilyn Monroe (overleden in 1962)
2. Kelly Brook
3. Raquel Welch (nu 72)
4. Sophia Loren (nu 78)
5. Jayne Mansfield (overleden in 1967)

Ook populair, maar niet top 5 waardig, zijn tot slot de curves van ‘Mad Men’-diva Christina Hendricks en realityster Kim Kardashian.

Wie van deze dames staat bij jou op nummer één? Laat je horen in onze poll!

(Door: Lynn Formesyn)

De rondingen van ‘Mad Men’-ster Christina Hendricks en Kim Kardashian vielen uiten de top 5 © photo news
De mooiste rondingen aller tijden zijn die van .. Marilyn Monroe © getty
Kelly Brook eindigt tweede © getty
Sommige vrouwen hadden het gewoon van moeder natuur meegekregen. Dat maakt dat ze ook het ver geschopt hebben. Nu moeten ze van alles doen om aan dat beeld te evenaren. Maar is het niet zo dat dit niet nodig is en dat het belangrijker is een goed en sterk eigen beeld te hebben van jezelf waar je ook meer zelfvertrouwen in kan vinden.

AUM NAMASTE BOEDDHA BRUNO
Om Shanthi,
spiritueel en het aardse moet men kunnen verbinden

http://users.telenet.be/Boeddha_Bruno/

AUM MANI PADME HUM

Advertenties