Lingerie van een vrouw

We weten allemaal dat een vrouw heel wat setjes in het bezit heeft. Zowel in de kast als ze op stap gaat dat ze ook dan een nieuw in haar handtas heeft. Nu is het ook zo dat er zijn die zelfs hun lingerie uitkiezen naar de kleding die ze dragen. Dat maakt dat ze een kast vol hebben van lingerie die ze maar even gedragen hebben. Ook en dat is het raarste van al, zal een vrouw bijna altijd een mooi slip in haar handtas hebben steken. Zeker dat ze een avondje gaat stappen.
Bewezen is dat een vrouw een gemiddelde van 12 slipjes in de kast heeft liggen met meestal bijbehoorde bh. Dat zijn er nog die setjes komen voor speciale gelegenheden, en nog eens die bij iedere bh toch minstens 2 slipjes komen. Als je het dus even gaat uitrekenen ligt er bij een vrouw een fortuin in de kast voor niet zichtbare kleding.
Zo zie je dan ook dat een vrouw op dit kledingstuk niet zal besparen. Want het gaat toch al snel van rond de 40 euro tot en om de 200 euro. Als men dan ook nog weet dat de meeste dames er een speciaal vakje voor hebben in de kast. En in dat vakje dan nog eens een onderverdeling doen van speciaal en dagelijks.
De kleur speelt dan ook een heel belangrijke rol in het geheel. Zuiver wit wordt bijna niet meer gedragen en de zacht pastel tinten komen meer naar voor. Natuurlijk zoals ik al beschreef als een vrouw kleding gaat dragen zal ze bijna de passende kleur nemen voor haar slipje en bh.
Wij mannen weten natuurlijk ook dat er vrouwen zijn die graag pronken met een string, zoals ze deze durven dragen onder een witte broek en waar iedereen naar kijkt. Uitdagend ja mooi is een andere zaak en voor iedereen ander te interpreteren. Daarom zijn er dan ook vrouwen die met hun lingerie uitdagend durven zijn. Maar niet stil staan bij de problemen die ze kunnen kennen, zelfs van dezelfde sekse. Vrouwen zien meer naar hun kleding dan mannen, ook dus naar het niet zichtbare. Dat maakt dat heel wat vrouwen toch het nodige een speciale plaats geven, waar soms de partner ook niets vanaf weet. Dat soms zelfs de partner nooit te zien krijgt. Het wordt gebruikt om op speciale gelegenheden het aan te doen, of ja zelfs om het bij te hebben mocht er die avond nacht is gebeuren.
Zo zie je dat lingerie echt een kledingsstuk is dat toch naar believen van de vrouw gekozen en gedragen wordt.
Alhoewel er ook vrouwen zullen zijn die niet echt er aandacht aan geven, zijn er eens zoveel die dat wel doen. 
Daarom dat je op websites heel wat tips kan bekomen over hoe men lingerie koopt.
Enkele voorbeelden ervan zijn:
KIES JE LINGERIE ALTIJD IN OVEREENSTEMMING MET JE KLEDING
KIES DE MAAT MET ZORG EN GA VOOR EEN GOEDE PASVORM
Als men het dan bekijkt zal je al snel merken dat heel wat vrouwen er heel wat euro’s voor over hebben om lingerie aan te schaffen.

Zo heb ik een klein stukje bloot willen leggen over de vrouw en haar lingerie. Zodat ze weten dat sommige toch heel wat uitgeven en niet gelijk zo maar iets kopen. Het dragen ervan is voor hen heel sensueel maar ook er naar laten kijken dat vaak bij de vrouw onbewust gaat.

Daarom is het ook wel eens leuk het andere stukje te lezen op mijn blog.
https://shivatje.wordpress.com/2011/12/15/seks-ondergoed-en-wat-wij-als-kledingstuk-te-lijden-hebben/

De industrie van dit kledingsstuk zal nooit of nooit aan de grond komen te zitten.

 

 

 

 

 

 

 

AUM NAMASTE BOEDDHA BRUNO
Om Shanthi,
spiritueel en het aardse moet men kunnen verbinden
http://users.telenet.be/Boeddha_Bruno/

AUM MANI PADME HUM