Acht tips voor mooie benen na de winter

Acht tips voor mooie benen na de winter

De lente is weer in het land en dus zien we weer overal blote benen. Met deze tips worden uwbenen na de lange wintermaanden weer mooi

Een vochtinbrengende crème maakt uw benen mooi en zacht

Wrijf uw benen na elke douche in met een bodymelk. Profiteer van dit moment om uw benen te masseren.

Neem een aromabad

Hebt u last van zware benen? Neem dan één keer per week een bad met etherische patchouli-olie. Giet de olie er pas in als het bad is volgelopen. Neem uw bad ook niet te heet en droog u na het bad niet af, maar trek een badjas aan en ontspan u nog even.

Stimuleer de doorbloeding van uw benen

Maak er een gewoonte van om uw benen na elke douche of na elk bad te behandelen met een koude waterstraal. Begin beneden bij uw enkels en werk zo naar boven tot aan uw dijen.

Benen masseren voorkomt cellulitis

Doe dit bij voorkeur ’s ochtends en ’s avonds. Masseer uw benen langdurig met een mengeling van etherische oliën. Neem 25 ml amandelolie en doe er 8 druppels etherische olie van citroen en 8 druppels etherische olie van cipressen bij.

Hoe weer slanke benen te krijgen?

De winter heeft uw benen misschien wel wat beschadigd. Doe daarom een kuur met een afslankingscrème. Gebruik de crème elke dag en denk erom dat het effect van afslankingscrèmes voor een deel afhangt van de massage die u daarbij doet.

Zorg dat u voldoende lichaamsbeweging hebt

Grijp elke kans om meer te bewegen, want elke beweging telt. Doe regelmatig aan sport, stap stevig door als u te voet onderweg bent of gaat wandelen, neem de trap in plaats van de lift, ga te voet naar de bakker, enz. Op het vlak van sport is vooral zwemmen uitstekend voor de benen. Het water masseert uw benen en stimuleert de bloedsomloop.

Mooie, lichtjes gebruinde benen

Gebruik een zelfbruiner bij uw eerste avondjes uit na de winter. Het is een beetje foefelen, maar u doet er niemand kwaad mee. Met zo’n zelfbruinend middel hebt u meteen een zomerkleurtje. Wees voorzichtig als u in de zon komt en doe een zonnecrème op uw benen.

Vindt u uw benen niet mooi?

Alleen in tijdschriften en blaadjes hebben vrouwen perfecte benen.Kijk op straat maar om u heen. De ene vrouw heeft al mooiere benen dan de andere. U bent zeker geen uitzondering.
Probeer uw benen te koesteren. Begin daarmee bij u thuis en laat ze zien na het werk of in het weekend.

BRON: http://www.e-gezondheid.be/acht-tips-voor-mooie-benen-na-de-winter/actueel/519

Het geeft een vrouw zelfvertrouwen, dat is nu met het goed weer en in de zomer de benen mag laten zien. Daarom is het ook van belang om ze deze dagen de nodige zorg te geven, zodat je benen met de eerste zon niet uitdrogen, en dat je een goed gevoel zelf hebt als men een rok draagt. Mooie benen is toch een prijskaartje van het lichaam.
En ja vrouwen de mannen kijken er graag naar.

AUM NAMASTE BOEDDHA BRUNO
Om Shanthi,
spiritueel en het aardse moet men kunnen verbinden
http://users.telenet.be/Boeddha_Bruno/

AUM MANI PADME HUM